HEADLINES
Loading...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε πασίγνωστη celebrity πως ήταν και πως έγινε! Έχτισε τρελό κορμί

Η 26χρονη celebrity η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο reality«Towie», είχε επανειλημμένα δηλώσει πως έχει πρόβλημα με το σώμα της και πως το σιχαίνεται, ενώ δεν είχε κρύψει πως υποφέρει από διατροφικές διαταραχές.


Βλέπετε, η Lauren είχε ανέκαθεν παραπανίσια κιλά, τα οποία δυσκολευόταν πολύ να χάσει, με αποτέλεσμα να βασανίζεται και αυτό να της ρίχνει την ψυχολογία.


Μάλιστα, πολλές φορές έκανε τη σύγκριση με τις κορμάρες συμπαίκτριες της, με αποτέλεσμα να«πέφτει» ακόμα περισσότερο.



Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν, μιας και η 26χρονη celebrity το έβαλε σκοπό να χτίσει κορμί. Και τα κατάφερε.





Μετά από ένα χρόνο και βάλε σκληρής γυμναστικής αλλά και διατροφής, η Goodger όπως βλέπετε και στις φώτο, έχει γίνει τρελό κορμί!

Και φυσικά, δεν κάνει τίποτ΄άλλο από το να το δείχνει. Οι παπαράτσι, την τσάκωσαν σευπερπολυτελές θέρετρο, να φορά καυτό bikini και να επιδεικνύει όσο περισσότερο μπορεί το νέο της κορμί.

Της… πόζας έγινε, με την Lauren να βλέπει φωτογράφο και να στήνεται σε κάθε δυνατή γωνία λήψης, έτσι για να έχουμε μια σφαιρική άποψη του σώματος που έφτιαξε.

Στα καλύτερα της η 26χρονη, που έκανε τις διακοπές της με το νέο της αγαπημένο, Jake McLean, ο οποίος έχει ξετρελαθεί με το νέο της κορμί, και βρίσκει τις καμπύλες της απόλυτα sexy.

Το είδαμε εδώ