HEADLINES
Loading...

Η... Κινέζα Victoria Beckham

Μεγάλες προσπάθειες για να διατηρεί τις ισορροπίες ανάμεσα στα επαγγελματικά και στο ρόλο της ως μάνα τεσσάρων παιδιών του 14χρονου Brooklyn, του 10χρονου Romeo, του 8χρονου Cruz, και της μόλις 23 μηνών Harper κάνει η Vicotria Beckham, η οποία φωτογραφήθηκε για την κινεζική έκδοση του περιοδικού Vogue. «Όταν είσαι επιτυχημένος το πιο δύσκολο πράγμα είναι να διατηρηθείς στην κορυφή και πρέπει να δουλέψεις πολύ σκληρά για αυτό.

Είναι πολύ δύσκολο να είσαι εργαζόμενη μητέρα. Και ναι! Ομολογώ πως αισθάνομαι ένοχη κάθε φορά που ανοίγω την πόρτα και φεύγω από το σπίτι για να πάω για δουλειά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Victoria σε συνέντευξη της στο περιοδικό.

Αφορμή για το ταξίδι του ζεύγους Beckham στην Κίνα ήταν η πρόσκληση που δέχτηκε ο David να παρευρεθεί σε εκδηλώσεις για την Adidas και τα H&M.

Όσο για την φωτογράφιση της Victoria η ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα. «Είμαι υπερβολικά ενθουσιασμένη από την φωτογράφιση για την κινέζικη Vogue που έγινε από τον Josh Olins» δήλωσε, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και την διευθύντρια του περιοδικού, Angelica Cheung.