HEADLINES
Loading...

Ο Σώρρας έστειλε... διαστημόπλοιο χωρίς καύσιμα στο διάστημα για 17 μήνες (Βίντεο)

Ο Αρτέμιος Σώρρας, καθώς ο Μανώλης Λαμπράκης υποστηρίζει ότι άγνωστος μέχρι σήμερα ελληνοαμερικάνος μεγιστάνας είναι κάτοχος απόκρυφης τεχνολογίας που γνώριζαν μόνο οι αρχαίοι Έλληνες. Και αυτήν την τεχνολογία φέρεται ότι πούλησε στους Αμερικανούς για να πάρει 3 τρισ. δολάρια, ενώ είχε και διαστημόπλοιο! Σε συνέντευξη-παραλήρημα στις 15 Σεπτεμβρίου 2012 ο Μανώλης Λαμπράκης της οργάνωσης End National Debt υποστηρίζει ότι ο κ. Σώρρας πούλησε στις ΗΠΑ «ορισμένα πνευματικά δικαιώματα που έχουν να κάνουν με μια πολύ υψηλή τεχνολογία». Μυστική τεχνολογία καυσίμων που όπως υποστηρίζει γνώριζαν οι αρχαίοι Έλληνες από την εποχή του Απόλλωνος! Το αντάλλαγμα για τα πνευματικά δικαιώματα της «πολύ υψηλής τεχνολογίας» των αρχαίων Ελλήνων; Τα 3 τρισ. της περιουσίας του κ. Σώρρα...

Ως απόδειξη αυτού του ισχυρισμού του, ο κ. Λαμπράκης υποστηρίζει ότι οι Αμερικανοί είχαν στείλει στο διάστημα επί 17 μήνες ένα διαστημόπλοιο χωρίς καύσιμα.

«12 και 1 λεπτό 16 Ιουνίου, στη Καλιφόρνια προσγειώθηκε το τελευταίο διαστημόπλοιο που έλειπε. Διαστημόπλοιο που ήταν στο διάστημα 17 μήνες, χωρίς πιλότο, χωρίς ανθρώπους μέσα υποτίθεται. Και διερωτάται κάποιος με τι καύσιμα; Σας αφήνω λίγο να σκεφτείτε τι μπορεί να σημαίνει η τεχνολογία που δεν θα ήθελε κάποιος που πχ. πουλάει πετρέλαιο να γίνει γνωστή»