HEADLINES
Loading...

Κέρδισε μια περιουσία αλλά δεν αφήνει τη δουλειά του

Ο Ron Elliot έγινε κατά σχεδόν 10 εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερος μέσα σε μία νύχτα, κερδίζοντας τη λοταρία. Μάλλον δεν θα τον παρεξηγούσε κανείς αν έφευγε για ένα Σαββατοκύριακο, έτσι για να γιορτάσει τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του. Αλλά το επόμενο πρωί ο πολυεκατομμυριούχος από το Σάρεϊ της Βρετανίας σηκώθηκε όπως κάθε μέρα στις 6 το πρωί και πήγε στη δουλειά του «γιατί οι ηλικιωμένοι με χρειάζονται», όπως είπε. «Οι πελάτες μου πάσχουν από άνοια και υποφέρουν από απώλεια μνήμης. Δεν τους νοιάζει αν κέρδισα τη λοταρία, και πάλι με έχουν ανάγκη», τόνισε στη Daily Mail ο 67χρονος που δουλεύει σε πανσιόν φιλοξενίας ηλικιωμένων.

«Πρόκειται για ηλικιωμένους 90 ετών, πρέπει να τους πηγαίνω πρωινό, να πλένω τα ρούχα τους και να φροντίζω το νοικοκυριό. Όταν δουλεύεις με ηλικιωμένους ανθρώπους που βασίζονται σε σένα δεν μπορείς να παίρνεις ρεπό», πρόσθεσε.

Κατά κάποιο τρόπο ο Elliot θα πρέπει αν ευχαριστεί τους φιλοξενούμενους στην πανσιόν για τη νίκη του. Πήγαινε στη δουλειά τη μέρα που αποφάσισε να πεταχτεί σε ένα ψιλικατζίδικο και να πάρει ένα λαχνό- αυτόν που του χάρισε εκατομμύρια.

Τα λεφτά που κέρδισε θα τα χρησιμοποιήσει για να αγοράσει ένα σπίτι και να κάνει διακοπές στην Ινδονησία. Επίσης θα αποπληρώσει το στεγαστικό δάνειο του γιου του ενώ σκέφτεται να πάει στη Βραζιλία του χρόνου για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Για να γιορτάσει τη νίκη του σκέφτεται να κεράσει μπύρες τους φίλους του στην παμπ.

Δεν σχεδιάζει πάντως να αφήσει τη δουλειά του. «Πιστεύω πως είναι μια ικανοποιητική δουλειά. Θα μπορούσα να την αφήσω αλλά θέλω να συνεχίσω», λέει.

Στα σχέδιά του είναι να αναλάβει τα έξοδα για μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην πανσιόν όπου δουλεύει 60 ώρες την εβδομάδα.

Ο 67χρονος, παππούς πλέον με δύο εγγόνια, είναι χήρος από τα 27 του καθώς έχασε τη γυναίκα του από τροχαίο δυστύχημα μόλις ένα χρόνο μετά το γάμο τους.