HEADLINES
Loading...

Διάσημη τραγουδίστρια μιλάει για την κατάθλιψη: Ένιωθα ότι πέθαινα

Η μοναξιά έχει πολλές μορφές και δεν έχει μόνο υλική υπόσταση. Μπορεί για παράδειγμα να βρίσκεται κάποιος ανάμεσα σε πολύ κόσμο και να αισθάνεται μόνος. Όπως η πασίγνωστη τραγουδίστρια, η οποία παρότι είχε για ένα διάστημα όλα τα φώτα στραμμένα πάνω της και πολύ κόσμο δίπλα της έπεσε σε κατάθλιψη και ένιωθε να χάνει τον κόσμο.


Η Lady Gaga συνεργαζόταν όλα αυτά τα χρόνια με το μάνατζερ Τρόι Κάρτερ. Η λήξη της συνεργασίας τους ήταν άσχημη και την σόκαρε. «Είχα μεγάλη κατάθλιψη προς το τέλος του 2013. Πραγματικά ένιωθα ότι πέθαινα. Το φως μου είχε σβήσει τελείως. Είχα εξαντληθεί να παλεύω με τους ανθρώπους. Δεν μπορούσα καν να νιώσω τους χτύπους της καρδιάς μου. Ήμουν θυμωμένη, κυνική και αυτή η βαθιά λύπη λειτούργησε σαν άγκυρα που την κουβαλούσα όπου κι αν πήγαινα. Απλά δεν είχα τη δύναμη να πολεμήσω άλλο. Δεν είχα τη δύναμη να αντιμετωπίσω ούτε έναν ακόμη άνθρωπο που μου είχε πει ψέματα».

Υπήρξε μια περίοδος όπως αποκαλύπτει που έκλαιγε συνεχώς, αλλά για χάρη της οικογένειας της και των θαυμαστών της υποσχέθηκε να το παλέψει και να επανέλθει. Και τα κατάφερε.