HEADLINES
Loading...

Τι συμβαίνει με το «Πρωινό Mou»! – Οι φήμες που κάνουν το γύρο των media!

Θα έχει το Mega ψυχαγωγικό πρόγραμμα του χρόνου; Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της πρόωρης αυλαίας για το «Πρωινό Mou», καθημερινή εφημερίδα φέρνει στο φως νέες πληροφορίες σχετικά με την πορεία του πρωινού του Mega. Η διαφορά των 15 μονάδων στους πίνακες τηλεθέασης από το επιτυχημένο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά δεν είναι η μόνη αφορμή ώστε το «Πρωινό Mou» να αποχαιρετήσει πρόωρα τους τηλεθεατές. Παρά τη μεγάλη διαφορά από την «αντίπαλη» εκπομπή, αξίζει να σημειωθεί ότι εμπορικά η εκπομπή έχει κριθεί ως βιώσιμη, καθώς εξασφαλίζει καθημερινά το πολυπόθητο 20% στο δυναμικό κοινό 15-44.

Όπως ακούγεται, οι ιθύνοντες του Mega σκέφτονται την κατάργηση της εκπομπής «Πρωινό Mou» και τη δημιουργία μας ολοκαίνουριας εκπομπής στην πρωινή ζώνη, ώστε να κερδηθεί ξανά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Όσο για την πρόωρη «αυλαία» της εκπομπής, περί τα τέλη Μαΐου, αφορμή για αυτή την κίνηση φαίνεται να αποτελούν οι δημοτικές εκλογές, που θα στρέψουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών προς την ενημέρωση.

Πηγή: gossip-tv.gr