HEADLINES
Loading...

Μια 10χρονη ζητά τη βοήθεια της Μισέλ Ομπάμα

Αποφασισμένη να φτάσει μέχρι και τον Λευκό Οίκο φαίνεται πως ήταν μια 10χρονη Αμερικανίδα προκειμένου να βοηθήσει τον άνεργο πατέρα της να βρει δουλειά. Η μικρή Σάρλοτ Μπελ βρέθηκε την Πέμπτη στην προεδρική κατοικία σε εκδήλωση με θέμα «Πάρτε τις κόρες και τους γιους σας στην Ημέρα Εργασίας», στην οποία συμμετείχαν παιδιά υπαλλήλων της διοίκησης Ομπάμα. Δεν έχασε την ευκαιρία, πλησίασε τη Μισέλ Ομπάμα και της ζήτησε ευγενικά τη βοήθειά της για να βρει δουλειά ο πατέρας της που είναι άνεργος από το 2012.

«Ο πατέρας μου είναι άνεργος εδώ και τρία και θα ήθελα να σας δώσω το βιογραφικό του», είπε η μικρή.

«Θεέ μου», απάντησε εμφανώς ξαφνιασμένη η Μισέλ Ομπάμα. Όταν το κοινό, που δεν μπορούσε να ακούσει τη μικρή την ώρα που μιλούσε, ζήτησε να μάθει τον διάλογο, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ανέφερε: «Είναι λίγο προσωπικό, αλλά κάνει κάτι για τον πατέρα της».

Όταν η εκδήλωση ολοκληρώθηκε, η Μισέλ αγκάλιασε τη 10χρονη και πήρε το βιογραφικό.

Μιλώντας στο πρακτορείο Associated Press, η μητέρα της Σαρλότ, διοικητική υπάλληλος που ζήτησε να μην κατονομαστεί, δήλωσε πως ο σύζυγός της είχε εργαστεί στην προεκλογική εκστρατεία του Ομπάμα το 2012 και πως από τότε αναζητά εργασία. Η οικογένεια της Σαρλότ είχε αστειευτεί κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου για το αν θα ανέφεραν στην Μισέλ Ομπάμα το θέμα της ανεργίας του πατέρα, αλλά οι γονείς της δεν γνώριζαν πως τελικά η μικρή θα έπαιρνε την απόφαση να δοκιμάσει, ανέφερε η μητέρα.