HEADLINES
Loading...

18χρονος βίασε πάνω από 50 φορές την ίδια του την αδελφή

Σοκ και φρίκη προκάλεσε η ομολογία ενός 18χρονου Βρετανού, ότι βίασε πάνω από 50 φορές την ίδια του την αδελφή όταν εκείνος ήταν 13 ετών κι εκείνη μόλις εννέα.

Στο δικαστήριο του Λίνκολν Κράουν αναβίωσαν ανατριχιαστικές μνήμες με τους δικαστές να μην κρύβουν την αηδία και τον αποτροπιασμό τους.

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια εκστρατεία... βιασμού. Ήταν ένα εδραιωμένο πρότυπο αποκλίνουσας συμπεριφοράς. Όταν ήταν 13 χρονών ξεκίνησε να βιάζει την ίδια του την αδελφή. Συνέχισε να το κάνει σε μόνιμη βάση μια φορά το δεκαπενθήμερο μέχρι που το κορίτσι έγινε 11 ετών. Το κορίτσι υπέστη φυσική και ψυχολογική κακοποίηση που ήταν εμφανής. Του έκλεψαν την αθωότητά του μέσα στο ίδιο του το σπίτι, όπου υποτίθεται θα έπρεπε να είναι ασφαλής», είπε ο δικαστής.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο 13χρονος τότε έφηβος σταμάτησε να βιάζει την αδελφή του μόνο όταν άρχισε να έχει σεξουαλικές επαφές με τη νέα του κοπέλα, ενώ ο δικαστής ήταν καταπέλτης εναντίον του 18χρονου.

«Χρησιμοποίησες χωρίς δισταγμό την ίδια σου την αδελφή για να ικανοποιήσεις τις σεξουαλικές σου ανάγκες. Την απειλούσες για να μην αποκαλύψει σε κανέναν τι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια. Κατάφερες να την κάνεις να σωπάσει για αρκετά χρόνια και είμαι σίγουρος ότι συνέχισες να την βιάζεις γιατί ήξερες ότι οι απειλές σου είχαν πιάσει τόπο», του είπε.

Ο 18χρονος καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλακή και θα εκτίσει την ποινή του σε ίδρυμα για νεαρούς παραβάτες. Η αδελφή του αν και ανακουφισμένη, δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει την κακοποίηση στην οποία υπέστη και συνεχίζει την προσπάθεια για να επουλώσει τις βαθιές πληγές που παραμένουν ανοιχτές και πονάνε ακόμα.