HEADLINES
Loading...

Οι 5 πιο συχνές γυναικείες συνήθειες στην παραλία, που μισούν οι άντρες!

Γιατί η απλότητα είναι το παν! Καλοκαίρι ως γνωστόν σημαίνει παραλία και φυσικά ξενύχτι και καλοπέραση...

Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι εμάς τα κορίτσια σαν να μας πιάνει αμόκ την όμορφη αυτή εποχή με αποτέλεσμα να πανικοβαλλόμαστε και να καταφεύγουμε σε απίστευτες υπερβολές!

Εκτός του ότι μας κυριεύει ένας άνευ λόγου υπερκαταναλωτισμός, καταραμένη μόδα του καλοκαιριού, έχουμε ως συνήθως να αντιμετωπίσουμε και τα προβλήματα με το σώμα μας! Και επειδή φυσικά όλο το χειμώνα τεμπελιάζουμε μέχρι αηδίας, άνθρωποι είμαστε κι εμείς, όταν αντικρύζουμε τον εαυτό μας με μαγιό, στην καλύτερη να βάλουμε τα κλάματα!

Τι κάνει λοιπόν η δαιμόνια ελληνίδα η οποία νιώθει ανασφάλεια με την εμφάνισή της; Απλά κάνει υπερβολές και δη στην παραλία! Μεταξύ μας, οι ελληνικές πλαζ κατακλύζονται από αρκετές αστείες παρουσίες, όλες μας κάποια στιγμή έχουμε υπάρξει σε αυτή την κατηγορία, οι οποίες κάνουν τα πάντα είτε με εμφάνιση είτε με συμπεριφορά, προκειμένου να τραβήξουν την προσοχή των αντρών μιας και δεν θεωρούν ότι μπορούν να το κάνουν απλά και μόνο με την παρουσία τους! Παρακάτω, σας έχουμε κάποια από τα πιο στάνταρ πράγματα που ενοχλούν έναν άντρα στην παραλία μπας και σταματήσετε να τα κάνετε!

1. Το μακιγιάζ… παραλίας: Μα βρε κορίτσια, είναι δυνατόν να σκάτε στην παραλία βαμμένες; Προσοχή, δεν εννοούμε το make up το οποίο περιέχει και αντηλιακό, αλλά όλα τα άλλα παντελώς άχρηστα πράγματα για την παραλία: μάσκαρα, μολύβι, κραγιόν, ρουζ. Όση ανασφάλεια κι αν νιώθετε για το δέρμα σας, πιστέψτε μας ότι αν εμφανιστείτε στην πλαζ με ολοκληρωμένο μακιγιάζ, αφενός θα γελούν μέχρι και οι πέτρες, και αφετέρου κανένας άντρας δεν πρόκειται να εκτιμήσει τον κόπο που κάνατε για να έχετε αυτό το… ωραίο κατά τη γνώμη σας αποτελέσμα! Η συμβουλή μας είναι, αν αισθάνεστε ανασφάλεια, μπορείτε στα πρώτα μπάνια να βαλετε μία ωραιότατη αντηλιακή κρέμα με λίγο χρώμα, και αφού σας κάψει λίγο ο ήλιος, τα μαγουλάκια σας θα πάρουν ένα ωραιότατο ροδαλό χρωματάκι που είναι πολύ πιο όμορφο και σ e ξ ι από οποιοδήποτε ρουζ! Εδώ οι άντρες σιχαίνονται το μακιγιάζ γενικότερα, πώς περιμένετε να το εκτιμήσουν στην παραλία;

2. Κουπ κομμωτηρίου:
Μπορεί την προηγούμενη μέρα να φτιάξατε τα μαλλάκια σας από χέρι επαγγελματία, αλλά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος αν θέλετε να διατηρήσετε το χτένισμά σας λίγες μέρες ακόμα, να πάτε στην παραλία! Καθίστε σπιτάκι σας με κλιματισμό και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Το να σκάσετε μύτη με μπούκλα κάγκελο ή περίτεχνο σινιόν είναι αστείο και εκτός τόπου και χρόνου, αφήστε δε που με τον ιδρώτα και το αλατόνερο θα καταλήξετε να έχετε στην κεφαλή σας μία… ωραιότατη αηδία! Το μυστικό βρίσκεται στο λαστιχάκι! Ένα απλό κοτσάκι και είστε έτοιμες. Λέμε ένα όχι στις γυναίκες που εμφανίζονται στην παραλία σαν την Ρένα Βλαχοπούλου ή την Αλίκη Βουγιουκλάκη! Σε ταινία πάντα…

3. Σαγιονάρες με… τακούνι: Ναι είστε κοντούλες. Ναι νιώθετε ανασφάλεια με φλατ παπούτσι, αλλά ποιος ακριβώς είναι ο λόγος που εμφανίζεστε με τη γνωστή παλιακή σαγιονάρα με τακούνι; Το εν λόγω υπόδημα, εκτός του ότι δεν αρέσει σε κανέναν, είναι κακόγουστο και φυσικά δεν κολακεύει κανένα απολύτως πόδι! Το ότι μπορεί να βλέπετε σε φωτογραφίσεις, τις διάσημες κυρίες με την τακούνα, είναι ειδική περίπτωση και είναι μέσα στο concept. Bρείτε, σας παρακαλούμε, την πιο απλή σαγιονάρα που υπάρχει, χωρίς καμία ανύψωση και πιστέψτε μας θα είστε τέλεια! Αφήστε δε που δεν κινδυνεύετε και πολλαπλές τούμπες!

4. Μαγιό… στpινγκ: Όσο ωραία οπίσθια κι αν έχετε, όσο κοpμάρα και σέξι κι αν είστε, το στpινγκ μαγιό είναι απαγορευτικό! Αφενός δεν κολακεύει καμία γυναίκα και αφετέρου είναι κακόγουστο. Το αν έχετε ώραιο σώμα ή όχι, είναι πασιφανές ακόμα και με λίγο ύφασμα παραπάνω. Ευτυχώς η μόδα τα τελευταία χρόνια, με τα μπραζίλ μαγιό και γενικότερα τα βρακάκια 3/4 βοηθάει όλες εσάς που σιχαίνεστε αυτά που θυμίζουν την βράκα της γιαγιάς και κρεμάνε μόλις πάρουν λίγο νερό! Εφόσον λοιπόν η αγορά έχει κατακλυστεί με τα συγκεκριμένα σχέδια, τα οποία είναι και οικονομικά, καλό θα ήταν να μην σας ξαναδούμε με κάτι τέτοιο. Ρωτήστε και όσα αγόρια θέλετε, και θα εκπλαγείτε από τις απαντήσεις τους!

5. Ακατάπαυστες… φωτογραφίες: Και μία πόζα στην ακρογιαλιά και μία να τρώτε παγωτό και μία με το σφηνάκι τεκίλα και μία αυθόρμητη την ώρα που βγαίνετε ως άλλη αναδυομένη από το μακρουβούτι σας! Μα είστε σοβαρές βρε κορίτσια; Αν θέλατε να κάνετε φωτογράφιση, έπρεπε να κουβαληθείτε μέχρι την παραλία και να χαλάτε και βενζίνη; Εκτός του ότι φαίνεστε το λιγότερο γελοία, εδώ σας χρειάζεται ένα πιτσιρίκι να σας καταβρέξει, τραβάτε την προσοχή ολόκληρης της… ακτής και όχι για καλό λόγο! Θέλετε να φωτογραφηθείτε; Πηγαίντε κάπου ερημικά! Και τελοσπάντων γιατί να θέλετε να φωτογραφηθείτε; Μοντέλο είστε; Αυτά τα Instagram έχουν καταστρέψει πολύ κόσμο τελικά! Χαλαρώστε βρε κορίτσια, κάντε την βουτιά σας και φλερτάρετε με τη διπλανή αντροπαρέα. Έλεος πια…