HEADLINES
Loading...

Έπεισε αγνώστους να της πληρώσουν την πλαστική στή8ους!

Είχε πέσει σε κατάθλιψη επειδή, όπως υποστήριζε, έμοιαζε με αγόρι και αδυνατούσε να πληρώσει τα εμφυτεύματα στή8ους που ένιωθε ότι είχε τόση ανάγκη! Παρόλα αυτά έπεισε αγνώστους να το κάνουν! Όχι πλαστική, αλλά να βάλουν το χέρι στην τσέπη! Η 23 ετών Βρετανίδα απλά γράφτηκε στην αμερικανική ιστοσελίδα MyFreeImplants.com που επιτρέπει σε γυναίκες να ζητήσουν από ξένους να δώσουν το.. κατιτίς τους, προκειμένου να έρθουν πιο κοντά με το πολυπόθητο νυστέρι!


«Πάντα έλεγα ότι ήθελα μια πλαστική στή8ους, ωστόσο όταν έπιασα δουλειά, δεν μπορούσα να εξοικονομήσω τα χρήματα που απαιτούνταν. Ήμουν απελπισμένη», εξήγησε η Gemini, η οποία ωστόσο για να χαρεί τα καινούρια της 34DD όπλα, έπρεπε πρώτα να συνομιλεί διαδικτυακά και μέσω βίντεοκλησης με τους δωρητές.


Και παρά τις κακές γλώσσες, η 23χρονη ήταν κάθετη πως δεν έκανε τίποτα «πικάντικο»!

«Μοιάζει περισσότερο με ένα κοινωνικό δίκτυο. Λόγω του τί ζητάς θα περίμενε κανείς να δείχνεις ή να κάνεις κάτι», εξήγησε καταλήγοντας:

«Προσωπικά εγώ δεν έκανα τίποτα που δεν ήθελα για τα χρήματα. Απλά τους είπα πως αν πρόκειται να με βοηθήσετε και να μου μιλήσετε, είναι επειδή σας αρέσω γι αυτό που είμαι».

Η Gemini, αφού συγκέντρωσε 4.500 περίπου δολάρια υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο Μάντσεστερ...