HEADLINES
Loading...

Κι όμως: Ο Ιωσήφ στο «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» ήταν Ελληνας!

Είναι η τηλεοπτική σειρά που έχει ταυτιστεί με το Πάσχα, επί δεκαετίες κλασική αναφορά στην τηλεόραση. Πόσοι ξέρουν όμως ότι τον ρόλο του Ιωσήφ στη σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι, ερμήνευε ένας Ελληνας ηθοποιός;


Πρόκειται για τον Γιώργο Βογιατζή που έκανε για πολλά χρόνια καριέρα στο εξωτερικό. Ο ίδιος παλαιότερα είχε δηλώσει πως θυμάται με τις καλύτερες εντυπώσεις τη συνεργασία του αυτή καθώς και ότι έτσι άνοιξε ο δρόμος γι αν απαίξει στη συνέχεια στη ταινία του Τζεφιρέλι «Τα χρόνια της Φωτιάς».


Είναι Έλληνας με αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του, τόσο εγχώριες, όσο και διεθνείς.
Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου κινηματογράφου και σπάνια μας απασχολεί με κάτι άλλο, εκτός από τη δουλειά του.

Ο Γιώργος Βογιατζής είναι ο ηθοποιός ο οποίος υποδήθηκε τον Ιωσήφ στην ταινία του Φράνκο Τζεφιρέλι, Ιησούς από την Ναζαρέτ.


Ο ίδιος έχει μιλήσει στο παρελθόν, τόσο για την συνεργασία του με τον Φράνκο Τζεφιρέλι όσο και για την συμμετοχή του στην ταινία λέγοντας ότι αφορμή για τη γνωριμία τους ήταν η ταινία Τα χρόνια της Φωτιάς, καθώς επίσης και πως είναι δύσκολο να γίνει ξανά μία παραγωγή, όπως η ταινία Ιησούς από την Ναζαρέτ.