HEADLINES
Loading...

Ο άγνωστος Χ που έβαλε στην Παναγία το πρόσωπο της Μπιγιονσέ!

Όταν είσαι η Μπιγιονσέ και ο Jay -z, η βασίλισσα και ο βασιλιάς της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, έχεις σίγουρα θαυμαστές που μπορούν να κάνουν τα πιο ακραία πράγματα για να σε εκθειάσουν… 

Υπάρχουν κάποιοι ωστόσο, που βλέποντας στο πρόσωπο της Παναγίας, εκείνο της Μπιγιονσέ ενοχλούνται αφάνταστα και χαρακτηρίζουν το θέαμα προσβλητικό και ιλαρό.

Στο Tumblr υπάρχει μια σελίδα, γεμάτη από διάσημα επικά έργα Τέχνης,(σ.σ. γνωστή ως «The Carter Family Portrait Gallery») με τη διαφορά ότι τα πρόσωπα είναι αλλαγμένα, με τη βοήθεια του photoshop, καθώς παντού απεικονίζονται οι δύο μεγάλοι σταρ.


Γνωρίζοντας το Tumblr

Είναι ένας «τοίχος», γνώριμος όρος πλέον στους χρήστες του facebook- απλά, λίγο διαφορετικός. Στον «τοίχο» αυτό δε χωράει καμία λογοκρισία. Έχεις την απόλυτη ελευθερία να είσαι αυτός που είσαι, ή και αυτός που θέλεις να είσαι, κάνοντας reblog εικόνες, βίντεο ,μουσική ή κείμενα από blogs που «ακολουθείς» ή και «ποστάροντάς» τα ο ίδιος. Όλο το υλικό που κάνεις reblog ή ποστάρεις συσσωρεύεται στο προσωπικό σου blog, που κάθε χρήστης του Tumblr οφείλει να έχει. Το blog αυτό μπορεί ο καθένας να το «ντύσει» με ό,τι «ταπετσαρία» επιθυμεί, με τα χρώματα της αρεσκείας του, να το ονομάσει όπως θέλει και γενικά, να τού προσδώσει το χαρακτήρα του. Μάλιστα, ο σχεδιασμός των blog αυτών, έχει «λύσει τα χέρια» σε πολλούς καλλιτέχνες, οι οποίοι «εκθέτουν» τα έργα τους μέσω του Tumblr και γίνονται πιο προσεγγίσιμοι από τους ενδιαφερόμενους.