HEADLINES
Loading...

Τραγικές αποκαλύψεις για τον θάνατο της Γκέλντοφ!

Οι λεπτομέρειες για τις τελευταίες στιγμές της ζωής της άτυχης Πίτσεζ σοκάρουν πραγματικά. Η Πίτσεζ Γκέλντοφ (Peaches Geldof) βρέθηκε... νεκρή στο σπίτι της στο Κεντ τη Δευτέρα σε ηλικία 25 ετών. Τον θάνατό της νεαρής κοσμικής παρουσιάστριας καλύπτει μυστήριο καθώς η νεκροψία δεν κατέληξε σε ακριβή αίτια ενώ τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένονται τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ο λογαριασμός της κόρης του σερ Μπομπ Γκέλντοφ (Bob Geldof) στο Instagram, όπου τα τελευταία της ποσταρίσματα αφορούσαν τη μητέρα της που πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών όταν εκείνη ήταν 11 ετών και τους γιους της, σβήστηκε μυστηριωδώς.

Την ίδια στιγμή, δημοσίευμα της εφημερίδας "The Sun" αναφέρουν ότι ο 11 μηνών γιος της άτυχης Πίτσεζ, Φέδρα (Pheadra), έπαιζε δίπλα στο άψυχο κορμί της μαμάς του αμέριμνος όταν αυτό εντοίστηκε.

"Ελπίζουμε μόνο ότι ο Φέδρα είναι πολύ μικρός και δεν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε", συνέχισε ο άνθρωπος που μετέφερε τα νέα στην εφημερίδα.

Φαίνεται ότι ο σύζυγος της Γκέλντοφ, έψαχνε τη γυναίκα του και καθώς δεν μπορούσε να την εντοπίσει, σήμανε συναγερμό και κάποιος γείτονας ειδοποίησε την αστυνομία που τελικά τη βρήκε.

Οι συνθήκες γύρω από τον θάνατο της Πίτσεζ δυστυχώς θυμίζουν αυτές κάτω από τις οποίες πέθανε η μαμά της, Πόλα Γιέιτς, η οποία βρέθηκε νεκρή δίπλα στη μικρότερη κόρη της με τον τραγουδιστή των INXS Μάικλ Χάτσενς, Τάιγκερ Λίλι, που τότε ήταν 4 ετών.