HEADLINES
Loading...

Συγκλονιστικό: Έσωσε τη ζωή της, έχασε την οικογένειά της (Βίντεο)

Σε σύμβολο της τραγωδίας που εκτυλίσσεται στη Νότια Κορέα μετά το ναυάγιο σκάφους με μαθητές έχει αναδειχθεί η 6χρονη Kwon Ji-yeon. Για καλή της τύχη διασώθηκε, δεν είναι μέσα στους 28 νεκρούς που έχουν ήδη ανασυρθεί ούτε μέσα στους 271 αγνοούμενους. Μεταξύ αυτών είναι όμως οι γονείς και ο αδελφός της.

Η 6χρονη διασώθηκε μετά το ναυάγιο του «Sewol» και μεταφέρθηκε σε σοκ σε νοσοκομείο της πόλης Mokpo όπου της παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Μέχρι στιγμής παραμένει ασαφές αν οι γονείς και ο αδελφός της είναι νεκροί ή ζωντανοί, αλλά οι ελπίδες για επιζώντες όλο και λιγοστεύουν όσο ο χρόνος περνά.

Η μικρή και η οικογένειά της ταξίδευαν, σύμφωνα με τη Daily Mail, στο νησί Τζέτζου προκειμένου να βρουν καινούριο σπίτι.

«Κάποιος μου φώναξε να πιάσω το μωρό και οι άλλοι μαθητές τη βοήθησαν, χέρι με χέρι, να φτάσει μέχρι εμένα», περιγράφει τη στιγμή της διάσωσης της 6χρονης ο επιζήσας του ναυαγίου Yu Ho-sil.

Στη συνέχεια η Kwon είπε στις Αρχές τα ονόματα των μελών της οικογένειάς της αλλά δεν μπορούσε να θυμηθεί τη διεύθυνσή της.

Σύμφωνα με το προσωπικό του νοσοκομείου, η μικρή τους είπε πως η μαμά και ο αδελφός της τής φόρεσαν σωσίβιο πριν τη βοηθήσουν να φτάσει στις σωστικές λέμβους.

Οι Αρχές δημοσιοποίησαν στο ίντερνετ τη φωτογραφία της και η θεία και η γιαγιά της την αναγνώρισαν και έσπευσαν στο νοσοκομείο να την παραλάβουν.

Την τύχη της 6χρονης είχε κι ένα 8χρονο αγόρι , ο Jo Yo-sep, που χωρίστηκε από την οικογένειά του και σώθηκε. Ο 8χρονος αναζητούσε την οικογένειά του στο βυθιζόμενο σκάφος όταν τον εντόπισε ένας άλλος επιβάτης και τον βοήθησε να απομακρυνθεί.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο