HEADLINES
Loading...

Αυτό είναι το μεγαλύτερο λαγουδάκι στον κόσμο!

Το μεγαλύτερο λαγουδάκι στον κόσμο τρώει περίπου 4,000 καρότα τον χρόνο και αυτό είναι που το βοήθησε να κερδίσει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες! 

Η Ανέτ Έντουαρτς 62 ετών, τον που είναι ιδιοκτήτριά του, λέει πως κάθε χρόνο ξοδεύει 2,500 λίρες Αγγλίας μόνο για την τροφή του.

Ο Ντάριους τρώει 12 καρότα την ημέρα αλλά και μήλα. Συχνά, του φτιάχνει ένα μεγάλο μπολ με διάφορα φρούτα. Είναι τόσο μεγάλος που έχει σχεδόν το ίδιο μέγεθος με την Μια, την εξάχρονη οικογενειακή φίλη της ιδιοκτήτριας που τον αγαπάει και τον επισκέπτεται καθημερινά για να τον φροντίζει σα να ήταν δικός της.

Όπως λέει η 62χρονη ιδιοκτήτρια, αναγκάζεται να κάνει καμιά φορά δίαιτα στον Ντάριους αφού αν ήταν μόνο δική του επιλογή τι ποσότητα θα τρώει, δε θα σταματούσε ποτέ και θα γινόταν ακόμα πιο χοντρούλης.

Η Ανέτ προσέχει πολύ το πόσα καρότα του δίνει γιατί ο Ντάριους έχει αδυναμία σε αυτά που έχουν πάνω τα φύλλα τους. Παρόλα αυτά, ο μεγαλόσωμος λαγός που έγινε διάσημος λόγω της θέσης του στο Βιβλίο Γκίνες, είναι πολύ καλός και πολύ δραστήριος!




mothersblog.gr