HEADLINES
Loading...

Κρανιδιώτης: Μπαλτάκο κόψε τις π@π@ριές – Έπεσαν τα μαλλιά μου με το βίντεο

Σοκαρισμένος δηλώσει ο Φαήλος Κρανιδιώτης με όλα όσα ειπώθηκαν από τον Τάκη Μπαλτάκο στο βίντεο Κασιδιάρη και απ’ ότι φαίνεται δεν πιστεύει και πολύ τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης και τις δικαιολογίες του καθώς του πρότεινε να κόψει «τις π@π@ριες».

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ο ίδιος αποκαλύπτει ότι μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο του τηλεφώνησε και τον ρώτησε: «Ρε Τάκη, τι είναι αυτό που έκανες;». Του απάντησε, όπως λέει, τα γνωστά, ότι δηλαδή το έκανε για την πατρίδα και την παράταξη και αυτός τον διέκοψε λέγοντάς του «σταμάτα τις… παπαριές». Τον συμβούλευσε μάλιστα να μη μιλάει άλλο για την υπόθεση, αλλά ο κ. Μπαλτάκος δεν τον άκουσε και έδωσε ραδιοφωνική συνέντευξη. Τηλεφώνησε επίσης και στο Μέγαρο Μαξίμου και ρώτησε αν τόσο καιρό δεν κατάλαβαν τίποτα με τον κ. Μπαλτάκο. Και ιδού η απάντηση που έλαβε: «Και πού ξέραμε εμείς τι έκανε στο γραφείο του; Μήπως είμαστε πάνω από το κεφάλι του;».

Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρεται και στις μεθόδους που χρησιμοποιεί η Χρυσή Αυγή, λέγοντας ότι «χρυσαυγίτες δεν… εξημερώνονται με τίποτα. Γιατί είναι αλήτες». Γιατί το λέει αυτό; Πιθανόν ήθελε να αντικρούσει τους ισχυρισμούς του κ. Μπαλτάκου ότι συνομιλούσε μαζί τους για να μάθει πληροφορίες: «Δεν ήξερε με ποιους έχει να κάνει;». Κατά τη γνώμη του κ. Κρανιδιώτη, την επομένη κιόλας της δίωξής τους οι χρυσαυγίτες «είχαν ξαμοληθεί με κρυφές κάμερες για να καταγράψουν τον κόσμο». Λέει πάντως ότι δεν είχε ποτέ οποιαδήποτε συνομιλία, πέραν των συζητήσεων στα τηλεοπτικά πάνελ.Το πρώτο πράγμα που λέει ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης στους συνομιλητές του είναι ότι θα είναι, ότι κι αν συμβεί, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ: «Δεν υπάρχει κανείς άλλος που να μπορεί να μαζέψει για τη ΝΔ σκληρές δεξιές ψήφους» λέει. Όταν ρωτάται τι θα κάνει εάν το ΠαΣοΚ φέρει αντιρρήσεις στην υποψηφιότητά του, δηλώνει ότι δεν μπορεί να επιβάλει το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ ποιος θα είναι υποψήφιος ή όχι: «Κι αν το κάνει αυτό και εμείς το αποδεχτούμε, τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας» αναφέρει με νόημα.

Τέλος, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι θα είναι, ότι κι αν συμβεί, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ: «Δεν υπάρχει κανείς άλλος που να μπορεί να μαζέψει για τη ΝΔ σκληρές δεξιές ψήφους» λέει. Όταν ρωτάται τι θα κάνει εάν το ΠαΣοΚ φέρει αντιρρήσεις στην υποψηφιότητά του, δηλώνει ότι δεν μπορεί να επιβάλει το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ ποιος θα είναι υποψήφιος ή όχι: «Κι αν το κάνει αυτό και εμείς το αποδεχτούμε, τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας» αναφέρει με νόημα.