HEADLINES
Loading...

Πιπιλή: Ο Παπανδρέου να βγάλει τον σκασμό

Άνευ προηγουμένου επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, εξαπέλυσε η Φωτεινή Πιπιλή, σε ραδιοφωνική της συνέντευξη.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε από τον Γιώργο Παπανδρέου να βγάλει το σκασμό και να αναλογιστεί το κακό που κάνει στους βουλευτές του κόμματός του, οι οποίοι «τρώνε ξύλο» και προσπαθούν.

Η Φωτεινή Πιπιλή μίλησε στο Βήμα FM, χαρακτηρίζοντας τον Γιώργο Παπανδρέου «κακομαθημένο παιδί που του άρπαξαν τη σοκολάτα από το χέρι και πιστεύει ότι φταίνε οι κακοί Εβραίοι, οι κακοί τραπεζίτες, ο κακός Σαμαράς, η κακιά Πιπιλή».

Τον χαρακτήρισε «πριγκιπόπουλο με τεράστιες πολιτικές εκκρεμότητες και ευθύνες», τόνισε ότι κάνει κακό στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δίνουν μάχη αυτή την εποχή και τον κάλεσε να μιλήσει ανοιχτά στη Βουλή και να μη μιλά μέσω Bloomberg – αναφερόμενη στη συνέντευξη που έδωσε μία μέρα μετά το περίφημο «όχι» του στο δεύτερο άρθρο του πολυνομοσχεδίου.

Τον κατηγόρησε ευθέως ότι εμμέσως στοχεύει να δημιουργήσει πολιτική αναταραχή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να έρθει στη Βουλή και να πει: “ζητώ να παραιτηθεί ο Δένδιας, ο Αθανασίου, να δημιουργηθεί κρίση, να πέσει η κυβέρνηση, να πάμε σε εκλογές” και μετά να πάει στο Ζάππειο και να πάρει πίσω το κόμμα από τον Βενιζέλο»...

Η αρχή της συζήτησης έγινε καθώς η βουλευτής της ΝΔ σχολίαζε τη χθεσινή ατάκα του Γιάννη Πρετεντέρη που προέτρεψε τον Τάκη Μπαλτάκο να «βγάλει στον σκασμό».