HEADLINES
Loading...

Το «Call of Duty: Ghosts» με τη φωνή του Snoop Dogg (Βίντεο)

Μπορεί να μην έχει και το πιο καθαρή ροή λόγου όλων των εποχών, μπορεί να έχει διασκευάσει το «Sad but True» των Metallica, αλλά όπως και να το κάνουμε το γεγονός ότι η φωνή του Snoop Dogg θα γίνει διαθέσιμη στο multiplayer του «COD: Ghosts μέσω Voice Pack», προκαλεί αν μη τι άλλο τόσο την απορία, όσο και το γέλιο μας όταν ακούμε τον rapper να πετάει τα δικά του.

Σύμφωνα λοιπόν με την Infinity Ward, το πακέτο έρχεται στις 22 Απριλίου στο Xbox Live, ενώ θα κυκλοφορήσει αργότερα στα υπόλοιπα συστήματα.

Μάλιστα, έβγαλε στη δημοσιότητα κι ένα βίντεο, με τον Snoop Dog επί το έργον, να λειτουργεί ως o σύνδεσμος μέσω ενδοεπικοινωνίας που σας ενημερώνει για τα objectives, τα killstreak σας, τι κερδίζετε μετά από κάθε kill, και τα λοιπά. Για παράδειγμα, όταν ο παίκτης ξεκλειδώσει με το killstreak του έναν squad member, ο Snoopy πετάει «Squad Member Active- A brother from another mother».

«Αυτό που μου τράβηξε περισσότερο την προσοχή στο project είναι ότι η φωνή μου θα μπορεί να συνδεθεί με ένα παιχνίδι που είναι τόσο διαδεδομένο». Αυτά αναφέρει ο Dogg, και δεν έχουμε να πούμε κάτι παραπάνω, παρά μόνο ότι δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται σε videogame.

To πρόσφατο παιχνίδι του, το «Way of the Dogg» ήταν λίγο ό,τι να 'ναι, αλλά έχει συμμετάσχει παλιότερα και στα «Def Jam: Fight for NY», «True Crime: Streets of LA» και «Tekken Tag Tournament 2».

Δείτε το βίντεο...