HEADLINES
Loading...

Η έγκυος Ολίβια Γουάιλντ κάνει στριπτiζ στον Λίαμ Νίσον

Τι κι αν βρίσκεται στον 8ο μήνα της κύησης της και οσονούπω θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον αρραβωνιαστικό της, επίσης, ηθοποιό, Τζέισον Σουντέκις;

Η Ολίβια Γουάιλντ δεν έχει κανένα πρόβλημα να επιδοθεί σε ένα αισθησιaκό στριπτiζ, προκειμένου να σαγηνεύσει με τα κάλλη της το συνάδελφό της, Λίαμ Νίσον.

Αυτό και πράττει η 30χρονη στην ταινία Third Person, όπου και συμπρωταγωνιστεί με τον 61χρονο σταρ. Στα γυρίσματα της εν λόγω σκηνής διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Το φιλμ εξιστορεί τις τρεις ιστορίες ζευγαριών. Ο Μάικλ (Νίσον) είναι παντρεμένος με την Τερέζα (Μαρία Μπέλο) και ζουν στο Παρίσι. Εκεί τους επισκέπτεται η ερwμένη του, η Άννα (Γουάιλντ).

Στη Νέα Υόρκη έχουμε την Τζούλια και τον Ρικ που μάχονται για την κηδεμονία του γιου τους, με τη Τζούλια να κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας του, ενώ στη Ρώμη ο Σον και η Μόνικα προσπαθούν να σώσουν την κόρη τους που την έχει απαγάγει Ιταλός μαφιόζος.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Τζέιμς Φράνκο, Μίλα Κούνις, Κιμ Μπάσιντζερ, Μαρία Μπέλο, Άντριεν Μπρόντι και Μοράν Άτιας. Η ταινία που έκανε πρεμιέρα το Σεπτέμβρη του 2013 στο Φεστιβάλ του Τορόντο και αυτές τις ημέρες προβάλλεται στην Ιαπωνία, αναμένεται να προβληθεί στις αίθουσες μέχρι το καλοκαίρι.

Να σημειωθεί πως έχει χαρακτηριστεί από κριτικούς ως επική αποτυχία, παρά τα μεγάλα ονόματα των πρωταγωνιστών του.

Δείτε το τρέιλερ του Third Person: