HEADLINES
Loading...

Διαβάστε τις ηλικίες των Stars...

Κάναμε ένα μικρό σερφάρισμα στο Ελληνικό Wikipedia και βρήκαμε για εσάς τις ηλικίες των προσώπων που απασχολούν τα media.

Ο χρόνος είναι αμείλικτος και δυστυχώς από το internet είναι δύσκολο να κρυφτείς.

Πάμε λοιπόν να δούμε πόσο χρονών είναι οι Ελληνίδες Stars, σύμφωνα πάντα με τη δημοφιλή ιστοσελίδα.

Ναταλία Γερμανού : Η Ναταλία Γερμανού γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22 Ιουνίου 1965 (49 ετών). Είναι κόρη του δημοσιογράφου και συγγραφέα Φρέντυ Γερμανού και της Εριέττας Μαυρουδή.

Ελένη Μενεγάκη : Η Ελένη Μενεγάκη είναι παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης. Έγινε περισσότερο γνωστή από την παρουσίαση πρωινών τηλεοπτικών εκπομπών στην ιδιωτική τηλεόραση. Γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 1969 (45 ετών). Η παρθενική της εμφάνιση έγινε στο videoclip του Μιχάλη Ρακιντζή το 1990 στο τραγούδι Προκαλείς.

Μαρία Μπακοδήμου : Η Μαρία Μπακοδήμου είναι παρουσιάστρια και ηθοποιός. Γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου του 1965 (49 ετών σύμφωνα με τα στοιχεία εκλογικού σώματος του υπουργείου εσωτερικών). Κατάγεται από το Μεσολόγγι. Σπούδασε στο Οικονομικό της Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ωστόσο η τηλεόραση την κέρδισε.

Πόπη Τσαπανίδου : H Πόπη Τσαπανίδου, γεννημένη στις 20 Απριλίου του 1967 (47 ετών) είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής «LIVE U».

Δέσποινα Βανδή : Η Δέσποινα Βανδή, γεννημένη ως Δέσποινα Μαλέα στο Τίμπινγκεν της Γερμανίας στις 22 Ιουλίου 1969 (45 ετών), είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια, διάσημη κυρίως στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Άννα Βίσση : H Άννα Βίσση, γεννημένη στις 20 Δεκεμβρίου 1957 (57 ετών), είναι Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια από την Λάρνακα της Κύπρου. Ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά το 1973 όταν μετακόμισε στην Ελλάδα και υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos.

Κάτια Δανδουλάκη : Η Κάτια Δανδουλάκη είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 16 Μαΐου 1948 (66 ετών). Έλκει την καταγωγή της από τη Σητεία, από την πλευρά του πατέρα της και από τη Μικρά Ασία από την πλευρά της μητέρας της.

Αννίτα Πάνια : H Αννίτα Πάνια είναι Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια. Γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1970 (44 ετών) στην Αθήνα, και μεγάλωσε στα Εξάρχεια. Πριν αρχίσει την τηλεοπτική της καριέρα το 1995 με την εκπομπή συνοικεσίων Το Χρυσό Κουφέτο, ήταν δασκάλα γαλλικών και τραγουδοποιός.

Βάνα Μπάρμπα : Η Βάνα Μπάρμπα είναι Ελληνίδα ηθοποιός και πρώην μοντέλο, γεννημένη στις 13 Μαρτίου 1966 (48 ετών) στα Ιωάννινα. Η σταδιοδρομία της ξεκίνησε μετά τη νίκη της σε διαγωνισμό ομορφιάς στις αρχές της δεκαετίας του 1980.

Ζέτα Μακρυπούλια : Η Ζέτα Μακρυπούλια γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου το 1978 (36 ετών) στην Αθήνα και είναι Ελληνίδα μοντέλο, ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια. Έχει ύψος 1,72 μ.

Φαίη Σκορδά: Η Φαίη (Σοφία) Σκορδά είναι Ελληνίδα θεατρολόγος που εργάζεται ως παρουσιάστρια της τηλεόρασης. Γεννήθηκε στο Κιλκίς το 1980 (34 ετών) από οικογένεια πολιτικών και γιατρών και κατάγεται από τα Άνω Πορόια Σερρών.

Όλγα Τρέμη : Η Όλγα Τρέμη είναι Eλληνίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων. Γενννήθηκε στην Αθήνα στις 17 Φεβρουαρίου του 1951 (63 ετών). H καταγωγή της είναι από τη Λάρισα.

Έλλη Στάη : Η Ελισάβετ (Έλλη) Στάη είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος. Γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου του 1954 (60 ετών) στην Αθήνα και η καταγωγή της είναι από τη Λευκάδα. Είναι κόρη του βουλευτή της Ένωσης Κέντρου Μάρκου Τσαρλαμπά και κατάγεται από οικογένεια ευγενών που ήταν στη λίστα του «Λίμπρο ντ” όρο» (Χρυσό βιβλίο) του νησιού.