HEADLINES
Loading...

Γιατί δεν πρέπει να κυκλοφορείτε γuμνοί στη ζούγκλα!

Στην προσπάθειά του να γίνει πλούσιος ως δια μαγείας, ένας νεαρός από το Μαλάουι έχασε το πέοs του και τρία δάχτυλα του ποδιού του, όταν δέχτηκε επίθεση από μια ύαινα στη ζούγκλα της Ζάμπια. Ο νεαρός Σαμαγκένι Ζούλου είχε συμφωνήσει να βγει γuμνός στη ζούγκλα με την ελπίδα ότι θα γινόταν πλούσιος, όπως του είχε υποσχεθεί ένας ντόπιος σαμάνος. Όταν όμως έφτασε βαθιά στο δάσος και γδuθηκε τελείως, δέχτηκε την επίθεση της ύαινας. "Ήρθε μια ύαινα και άρχισε να μασάει τα δάχτυλά μου και κατόπιν τα γεννητικά μου όργανα", είπε στην εφημερίδα Τάιμς της Ζάμπιας ο τυχερός μέσα στην ατυχία του, Ζούλου, που τουλάχιστον βγήκε ζωντανός από το στόμα του θηρίου.

Μια νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε ο Σαμαγκένι είπε ότι ο τραυματίας πήρε εξιτήριο την Δευτέρα και επέστρεψε στο Μαλάουι, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του. "Θα πρέπει να καθαρίζει τις πληγές του, όμως η κατάστασή του είναι σταθερή", εξήγησε.

Οι παραδοσιακοί θεραπευτές, που είναι ταυτόχρονα πνευματικοί ηγέτες και μάγοι, έχουν μεγάλη επιρροή τόσο στο Μαλάουι, όσο και στη γειτονική Ζάμπια.