HEADLINES
Loading...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΡΜΙ !!! Οι πρώτες φωτογραφίες της Ελεονώρας Μελέτη με μαγιό!

Η θάλασσα και το αγαπημένο της σπορ, το σέρφινγκ τής βγήκαν ξινά της παρουσιάστριας που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους…

Η Ελεονώρα Μελέτη ανήμερα της Πρωτομαγιάς -και λόγω αργίας στο κανάλι και… απουσία εκπομπής- εκμεταλλεύτηκε τη μέρα και μαζί με φιλική της συντροφιά πήγε να περάσει λίγες ώρες στη θάλασσα, κάνοντας μάλιστα προπόνηση στο σέρφινγκ όπως εξάλλου έγραψε και η ίδια στο blog της.

Έχοντας κάποιες μέρες πριν έντονες ενοχλήσεις στη μέση, δεν έδωσε και ιδιαίτερα σημασία αλλά δεν μπόρεσε κιόλας να αντισταθεί στον πειρασμό και να μην ακολουθήσει την παρέα της στις βουτιές και στο κολύμπι. «Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα» ισχύει απόλυτα στην περίπτωσή της αφού η ήδη επιβαρυμένη κατάστασή της επιδεινώθηκε. Έτσι την επόμενη μέρα που πήγε στο πόστο της στο STAR αντιμετώπισε έναν από τους χειρότερους εφιάλτες της: Με το που έπεσαν οι τίτλοι τέλους της εκπομπής, σφαδάζοντας από τους πόνους και μη μπορώντας να κάνει ένα βήμα, μεταφέρθηκε κυριολεκτικά σηκωτή από τους συναδέλφους της στο αυτοκίνητο του αδελφού της, ο οποίος ειδοποιήθηκε εκτάκτως.