HEADLINES
Loading...

Το ξέρατε ότι οι Ελιές στο πρόσωπο, αποκαλύπτουν το μέλλον μας;;;

Το ξέρατε ότι οι Ελιές στο πρόσωπο, αποκαλύπτουν το μέλλον μας;;;Και ποιοι άλλοι στο κόσμο αυτόν θα είχαν μια τέτοια θεωρία, οι Κινέζοι!...

Αρχαία τέχνη τους λοιπόν, έρχεται σήμερα, να αποκαλύψει σε όλους εμάς, τι σημαίνουν οι ελιές στο πρόσωπο και πιο το μέλλον μας..

Τυχερές θεωρούνται οι ελιές που
έχουν χρώμα κόκκινο ή μαύρο! Όλες οι άλλες οι αποχρώσεις δεν είναι και τόσο.

Μια ανοιχτόχρωμη ελιά πάνω στη μύτη σημαίνει κακοτυχία, έλλειψη χρημάτων ή ακόμα και προβλήματα υγείας!

Μια ανοιχτόχρωμη κάτω απο τη μύτη, σημαίνει ότι το άτομο που την έχει, δε θα ζήσει και πάρα πολλά χρόνια! Μη πάθετε πανικό, αφού και ως τα 70 μπορείτε να φτάσετε, αφού οι Κινέζοι φτάνουν αρκετά πιο μακριά.. Τουλάχιστον όσοι ζούνε στα βουνά και στη φύση..

Μια ανοιχτόχρωμη που βρίσκεται κάπου στο σαγόνι, σημαίνει ότι από μικροί θα μπείτε στα βάσανα, δε θα έχετε καμία βοήθεια από τους γονείς σας και θα πρέπει να το παλέψετε μόνοι σας εξολοκλήρου!

Η ελιά στο αυτί, σημαίνει καλόν άνθρωπο, με καλή καρδιά που δε δημιουργεί ποτέ προβλήματα στους άλλους.

Αν η ελιά βρίσκεται στο μέτωπο, εκεί σα τους Ινδούς, σημαίνει δύσκολο και πεισματάρη άνθρωπο, που πρέπει πάντα να γίνεται το δικό του! Παράξενος, όσο εκεί που δε φτάνει! Ισχυρογνώμων πολύ!

Και τώρα η έκπληξη..

Αν ένας άντρας έχει μια ελιά στο πάνω μέρος του αυτιού του, τότε μη περιμένετε να τον κρατήσετε για πάντα! Εκτός αν είστε εσείς η επόμενη! Σημαίνει πολλές γυναίκες, σχέσεις το ίδιο και γάμοι κάμποσοι!