HEADLINES
Loading...

Το Instagram το «΄χασε» – Διέγραψε τη Ριάνα!

Είδε κι απόειδε το Instagram με τις «καuτές» φωτογραφίες της Ριάνα και αποφάσισε να την μπλοκάρει, καθώς μετά από επανειλημμένες συστάσεις για περιορισμό των τόπλες και άλλων γuμνών φωτογραφιών που ανέβαζε, δεν συμμορφώθηκε με αποτέλεσμα να υποστεί το… delete!

Κι όλα αυτά απογοητεύοντας τους εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς της, οι οποίοι δεν έχουν πλέον πρόσβαση στον λογαριασμό της. Μέχρι στιγμής – αν και έχουν περάσει τρεις ημέρες- τόσο η ίδια όσο και οι εκπρόσωποί της δεν έχουν τοποθετηθεί με κάποια ανακοίνωση για το συμβάν. Το προφίλ της δείχνει να μην υπάρχει – εκτός από κάποια στιγμή που εμφανίστηκε ξανά, απλά και μόνο για να εξαφανιστεί μετά από λίγο, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση.


Εκπρόσωπος του Instagram επιβεβαίωσε ότι η RiRi έχει όντως – προσωρινά – διαγραφεί, ωστόσο γίνονται προσπάθειες για να το επαναφέρουν, σβήνοντας βέβαια τις προκλητικές πόζες! «Την προηγούμενη εβδομάδα απενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός κατά λάθος και αποκαταστάθηκε άμεσα» είπε εκπρόσωπος στο MTV News και πρόσθεσε: «Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν έχει διαγραφεί ο λογαριασμός».


KoolNews.gr