HEADLINES
Loading...

«Θέλω να παντρευτώ»! Η Αθηνά Οικονομάκου ζει τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΡΩTΑ και κάνει όνειρα για ΓΑΜΟ!

Τον απόλυτο έpωτα ζει η ηθοποιός που πλέον δεν κρύβει πως κάνει όνειρα για το γάμο της. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να σημειώσει μια εντυπωσιακή πορεία στο χώρο της υποκριτικής, με την καριέρα της να βρίσκεται στην καλύτερή της φάση. Και ενώ πολλές κοπέλες της ηλικίας της ρίχνουν όλο το βάρος τους στα επαγγελματικά, η Αθηνά Οικονομάκου ξεκαθαρίζει πως η οικογένεια δεν είναι κάτι μακρινό για εκείνη.

«Βεβαίως και ο γάμος είναι στα σχέδια μου», εξομολογείται η Σπαρτιάτισσα ηθοποιός. Η Αθηνά εδώ και περίπου δέκα μήνες έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Φίλιππου Μιχαλόπουλου, κάτι που την έχει κάνει να αλλάξει τελείως τις προτεραιότητές της. Αν και θέλουν να κρατούν χαμηλό προφίλ στη σχέση τους, δεν κρύβουν πως είναι μαζί και ευτυχισμένοι. Φέτος το Πάσχα μάλιστα, το ζευγάρι βρέθηκε στη Μύκονο και καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής τους στο νησί ήταν αχώριστοι. Ο άνθρωπος αυτός με τον δυναμικό του χαρακτήρα κέρδισε από την πρώτη στιγμή την ηθοποιό, η οποία νιώθει πως μαζί του μπορεί να μοιραστεί το υπόλοιπο της ζωής της. Άλλωστε, αυτό που πάντα αναζητούσε ήταν ένας άντρας που θα την έκανε να αισθανθεί ασφάλεια για να μπορεί να αφεθεί πάνω του σε οτιδήποτε προκύψει. Και όπως φαίνεται τελικά τον βρήκε…

Όσοι τους έχουν δει μάλιστα από κοντά μιλούν για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι που δεν θα αργήσει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του. Η 28χρονη ηθοποιός θέλει να αφιερώσει όλο το χρόνο της στο σύντροφό της και μιας που αποφάσισε του χρόνου να μη συνεχίσει στα «Κλεμμένα Όνειρα», επιθυμεί οι δυο τους να έρθουν ακόμα πιο κοντά. Μπορεί ο γάμος στο παρελθόν να μην ήταν στα άμεσα σχέδιά της, ο Μιχάλης όμως την έκανε να αναθεωρήσει και πλέον ονειρεύεται τη στιγμή που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πηγή: Περιοδικό YES!