HEADLINES
Loading...

Ζευγάρι πάλευε με τα κύματα για... 14 ώρες!

Είδαν τον Χάρο να τους απλώνει το χέρι και να τους καλεί, έδωσαν πραγματικά εξαντλητική μάχη, αλλά αρνήθηκαν να τα παρατήσουν και γι αυτό έμειναν ζωντανοί παρά την 14ωρη παραμονή τους στα παγωμένα νερά.

Ο 49χρονος Σιν ΜακΓκόβερν και η 50χρονη Μελίσα Μόρις θέλησαν να κάνουν μια βόλτα με το σκάφος τους, αλλά για κακή τους τύχη, αυτή κατέληξε σε πραγματικό εφιάλτη.

Για άγνωστο λόγο, έπεσαν από το σκάφος και το είδαν έντρομοι να απομακρύνεται ακυβέρνητο! Οι επόμενες 14 ώρες ήταν πολύ δύσκολες. Προσπάθησαν να παραμείνουν κοντά στην ακτή και να την προσεγγίσουν προκειμένου να εντοπιστούν. Σώθηκαν χάρη στα πουλιά! Καλά διαβάσατε. Κάποια στιγμή ένα σμήνος γλάρων συγκεντρώθηκε από πάνω τους.

Βλέποντας τους γλάρους να μην φεύγουν από το συγκεκριμένο σημείο, οι ψαράδες θεώρησαν ότι εκεί θα βρουν πολλά ψάρια. Ψάρια μπορεί να μην βρήκαν, αν μη τι άλλο όμως έσωσαν δύο ανθρώπινες ζωές. Λίγο αργότερα, ένας από τους ψαράδες έλεγε στους δημοσιογράφους ότι «και οι δύο, αλλά πολύ περισσότερο η γυναίκα, ήταν τόσο εξαντλημένοι που δεν μπορούσαν να σταθούν στα πόδια τους. Μας έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι δεν φορούσαν σωσίβια. Ευτυχώς, στάθηκαν τυχεροί, αλλά έδειξαν και απίστευτη ψυχραιμία. Δεν είναι εύκολο να σου συμβαίνει κάτι τέτοιο και να έχεις το καθαρό μυαλό που απαιτειται για να επιβιώσεις στη θάλασσα για μία ολόκληρη νύχτα».