HEADLINES
Loading...

Ο πιο μικρός αλκοολικός του κόσμου είναι μόλις 2 ετών!

Το γύρο του κόσμου κάνει η φωτογραφία ενός αγοριού μόλις 2 χρονών που πίνει αλκοόλ από το μπουκάλι. Δυστυχώς δεν είναι ούτε photoshop αλλά ούτε και κάποιο διαφημιστικό κόλπο.

Πρόκειται για τη περίπτωση του μικρού Τσενγκ Τσενγκ, το πιο νεαρό αλκοολικό άτομο του κόσμου, η ιστορία του οποίου έχει συγκλονίσει τη κοινή γνώμη.

Ο μικρός δοκίμασε για πρώτη φορά αλκοόλ όταν ήταν μόλις 10 μηνών, ενώ το πρώτο του μπουκάλι μπύρας το κατανάλωσε πριν κλείσει 1 χρόνο ζωής.

Σήμερα, το 2χρονο αγοράκι αρνείται πεισματικά να πιει γάλα και επιμένει στην κατανάλωση κρασιού και μπύρας.

Ο πατέρας του παιδιού αναφέρει ότι τα μάτια του είναι συνεχώς καρφωμένα στα μπουκάλια ποτού, με τη μητέρα να συμπληρώνει ότι έχουν φοβηθεί πολύ ότι το αλκοόλ μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην ανάπτυξή του.

Οι γιατροί και οι ειδικοί με τη σειρά τους κρούουν το κώδικα του κινδύνου αναφέροντας ότι τα όργανα ενός παιδιού δεν είναι επαρκώς αναπτυγμένα σε αυτή την ηλικία και τέτοιες συνήθειες μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα. Μάλιστα, συζητούν τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να σώσουν το παιδί, μιας και οι γονείς του επιμένουν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να το απομακρύνουν από το αλκοόλ.

zougla.gr