HEADLINES
Loading...

Ζευγάρι έχασε τυχερό κουπόνι 37 εκατ. ευρώ και το βρήκαν 3 μήνες μετά

Ανθρωπιά, φιλότιμο, τύχη ή όλα αυτά μαζί; Ένα ζευγάρι στον Καναδά κέρδισε στο κρατικό λαχείο 50 εκατομμύρια δολάρια, ήτοι... 37 εκατομμύρια ευρώ περίπου, αλλά για κακή τους τύχη έχασαν το τυχερό κουπόνι και για πολλά βράδια και τον ύπνο τους.

Όμως, στάθηκαν τυχεροί να πέσει το κουπόνι στα χέρια ενός φιλότιμου και δίκαιου ανθρώπου, ο οποίος γνώριζε ότι πρόκειται για το τυχερό κουπόνι και τους το απέστειλε μαζί με την τσάντα της συζύγου, μέσα στην οποία βρισκόταν ο λαχνός.

Πίσω στον Ιανουάριο, η Αμπιόλα και ο Χακίμ Νοσίρου από το Μπράμπτον του Καναδά κέρδισαν το κρατικό λαχείο και μαζί 50 εκατ. δολάρια. Όπως αναφέρει η Toronto Sun, την επόμενη μέρα κιόλας, έχασαν τον λαχνό, όταν η Αμπιόλα ξέχασε την τσάντα της στην εκκλησία. «Για μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ, δεν μπορούσα να φάω. Ήμουν συγκλονισμένη» λέει η Αμπιόλα.

Τρεις μήνες περίπου αργότερα, την 1η Απριλίου, η μοίρα τους επεφύλασσε ένα πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά από την ανάποδη, αφού ένα μέλος της εκκλησίας βρήκε το κουπόνι και την τσάντα και τους τα επέστρεψε. Πάντως, οι καταγόμενοι από τη Νιγηρία, Νοσίρου είχαν απευθυνθεί στους αρμόδιους και είχαν πιστοποιηθεί ως οι νικητές του λαχνού και είχαν λάβει τα χρήματα τους μια εβδομάδα νωρίτερα.

koolnews.gr