HEADLINES
Loading...

Μοντέλο έπνιξε τον 6χρονο γιο της και αυτοκτόνησε

Όλοι πίστευαν πως ζει την τέλεια ζωή και πως εκτός από καταξιωμένη επαγγελματίας η Ελίζα Κολότζιεϊ (Eliza Kołodziej) ήταν και ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή, έχοντας δημοσιότητα, οικογένεια και χρήματα. Όμως τίποτα από αυτά δεν ήταν έτσι ακριβώς.

Κι αυτό γιατί η 27χρονη Κολότζιεϊ έπνιξε με τα ίδια της τα χέρια το παιδί της και μετά πήγε στην κουζίνα, πήρε ένα μαχαίρι και το έμπηξε στην καρδιά της. Πίστευε πως ο άντρας της θα την εγκατέλειπε και έτσι έδωσε τέλος στη ζωή της και στη ζωή του γιου της.

Η 27χρονη υπήρξε διάσημο μοντέλο στη χώρα της και είχε σπουδάσει Οικονομικά σε ένα από τα ακριβότερα πανεπιστήμια της Βαρσοβίας.

Ένας γείτονάς τους ανέφερε πως κανένας δεν κατάλαβε το λόγο που αυτοκτόνησε – είχε ένα όμορφο γάμο και μια λαμπρή καριέρα.

Η Κολότζιεϊ είχε κατάθλιψη, ενώ είχε ξεκινήσει να επισκέπτεται ψυχίατρο, αφού είχε αποκτήσει εμμονές και πίστευε ότι ο σύζυγός της θα την εγκατέλειπε.

«Τους τελευταίους μήνες δεν έβγαινε έξω και σταμάτησε να βλέπει φίλους. Ζούσε μέσα σε ένα γυάλινο κλουβί και δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει όλη αυτήν την κατάσταση», είπε ένας φίλος της οικογένειας.