HEADLINES
Loading...

Μαχαίρωσε 7 άτομα γιατί δε βρήκε εισιτήρια για το.. Δία!

Αεροπορικά εισιτήρια για τον άλλο… κόσμο και μάλιστα με μαχαίρι, θέλησε να κόψει σε επτά άτομα ένας παρανοϊκός επίδοξος αστροναύτης!

Ο Javier Cusi Aduviri έφθασε στο αεροδρόμιο της Βολιβίας El Alto, έχοντας πακετάρει στις βαλίτσες του όλα τα απαραίτητα για ένα ταξίδι στο… Δία (ναι, τον πλανήτη Δία και μη μας ρωτήσετε τι ρούχα πήρε μαζί του, δεν έχουμε πάει. Ακόμα). Όταν έφθασε ωστόσο στο γκισέ, οι υπάλληλοι τον πληροφόρησαν ότι ο συγκεκριμένος προορισμός δεν έχει συμπεριληφθεί ακόμα στις πτήσεις των αεροπορικών εταιριών, με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλος!

Αφού μαχαίρωσε λοιπόν την άτυχη υπάλληλο για τα δυσάρεστα νέα, επιτέθηκε σε όποιον πέρασε από μπροστά του! Τραγικός απολογισμός: Επτά τραυματίες, ευτυχώς κανείς σοβαρά.

Ο Aduviri, ο οποίος συνελήφθη τελικά οκτώ μίλια νότια του Λα Παζ, φαίνεται μάλιστα πως δεν πήγε τυχαία στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο, καθώς το El Alto - που βρίσκεται 8.202 πόδια (περίπου 2.500 μέτρα) πάνω από τη στάθμη της θάλασσας - μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι το… ψηλότερο του είδους του στον κόσμο. Φοβόταν τα αεροπλάνα και ήθελε μάλλον να περιορίσει τις ώρες του ταξιδιού!

Μετά το πρωτοφανές πάντως περιστατικό, το αεροδρόμιο επέστρεψε στην καθημερινότητά του…