HEADLINES
Loading...

ΣΟΚ! ΠΑΓΩΣΑΝ με αυτό που άκουσαν από το baby monitor του μωρού τους!!

Ένα ζευγάρι είχε εγκαταστήσει σύστημα παρακολούθησης του 10 μηνών μωρού τους, Emma, το οποίο είχε και κάμερα στην άκρη της κούνιας εκτός από το συνηθισμένο μηχανισμό που μοιάζει με walkie talkie και ακούγεται αν το μωρό κλαίει.

Οι Heather and Adam Schreck από το Ohio είχαν βολευετί με το σύστημα αφού μπορούσαν να βεβαιωθούν αν στο δωμάτιο κυκλοφορούσε κάποιος και αν η κορούλα τους είναι καλά, ελέγχοντάς την μέσω της περιστρεφόμενης κάμερας στην κούνια της από τα κινητά, τα τάμπλετ ή τον υπολογιστή τους.

Ένα βράδυ όμως τους ξύπνησε μια φρικτή αντρική φωνή που έλεγε "ξύπνα μωράκι!" και αμέσως πετάχτηκαν από το κρεβάτι και άρχισαν να ελέγχουν από τις συσκευές τους το μωρό. Τότε, φάνηκε πως η κάμερα γύριζε σαν τρελή -ενώ ήταν προγραμματισμένη να κουνηθεί αν το μωρό κουνιόταν ή αν κυκλοφορούσε κάποιος στο δωμάτιο- και κατάλαβαν πως κάποιος είχε χακάρει την κάμερα και παρακολουθούσε το μωρό τους να κοιμάται!

Τότε ο πατέρας, έτρεξε αμέσως στο δωμάτιο του μωρού και η κάμερα γύρισε από το φοβισμένο μωρό στον Adam και του φώναζε διάφορες αισχρολογίες. Τότε ο Adam απλά αποσύνδεσε την κάμερα και προσπαθούσαν να ηρεμήσουν.

Η Heather, απογοητευμένη είπε πως το άσχημο και κακό πράγμα είναι πως δεν μπορούν να δούν ποιός εισέβαλλε έτσι στην προσωπική τους ζωή χακάροντα την κάμερα του μωρού.