HEADLINES
Loading...

Ιστορίες αεροπλανικής… τρέλας από μια αεροσυνοδό!!!

Όλα τα ευτράπελα, τρομακτικά και ξεκαρδιστικά με τα οποία ήρθε αντιμέτωπη στον… αέρα, αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό μία πρώην αεροσυνοδός από την Αμερική!

Μέσω της στήλης της στο Yahoo Travel, η Μπέτυ, σε μια προσπάθεια να εξοικειώσει τον κόσμο με τον τεράστιο μεταλλικό σωλήνα που πετά, δημοσιεύει ιστορίες πέρα από κάθε φαντασία. Με πρωταγωνιστές από επιβάτες… ζόμπι, μέχρι γuμνές έξω από τις τουαλέτες και ερωτήσεις που θέλει… προσπάθεια να σκεφτείς!

Σύμφωνα με την Μπέτυ, δεν αντιδρούν όλοι οι επιβάτες καλά στα υπνωτικά που παίρνουν στις μεγάλες πτήσεις. Χαρακτηριστικότερη περίπτωση ενός άνδρα που βρέθηκε να υπνοβατεί γuμνός στους διαδρόμους!

Σε παρόμοια κατάσταση, αλλά με… πλήρεις αισθήσεις βρέθηκε και μία γυναίκα έξω από τις τουαλέτες! Στην προσπάθειά της να πλύνει έναν λεκέ από το φουστάνι της, έπεσε θύμα της… αναρρόφησης των τουαλετών, μένοντας με τα εσώρουχα για το υπόλοιπο της πτήσης.

«Πήγε στην τουαλέτα για να ξεπλύνει έναν λεκέ στο νεροχύτη. Μία τιράντα κρεμόταν επικίνδυνα πάνω από τη λεκάνη . Όταν λοιπόν πάτησε καζανάκι, όλο το φόρεμα τραβήχτηκε μέσα», ανέφερε η Μπέτυ, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια κωμικές ερωτήσεις που έχει κληθεί να απαντήσει.

Όπως εκείνης της γυναίκας που αναρωτιόταν πώς πάει πιο μπροστά το κάθισμά της, αλλά και ενός ζευγαριού που συμπλήρωνε μία φόρμα για τους μετανάστες! Ρώτησαν «γιατί θέλετε να μάθετε πόσες φορές κάναμε σeξ από τη Δευτέρα (Monday) μέχρι την Παρασκευή (Friday)». H φόρμα έγραφε: Sεx: M-F και αναφερόταν προφανώς στο φύλο (Sεx) τους (Male - Female)…