HEADLINES
Loading...

ΧΑΜΟΣ με Λιάγκα - Φαίη!!! Έτοιμη να ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ η Σκορδά ενώ ο Γιώργος δείχνει να τα έχει παρατήσει! Τι συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες;;;

Είναι δύσκολες αυτές οι μέρες. Και είναι ιστορικά αποδεκτό πως όταν χορεύουν οι ορμόνες τσιφτεντέλι τα λόγια στερεύουν.

Πρέπει να είναι διπλωμάτης για ν΄αντιμετωπίζεις το φαινόμενο της λοχείας. Τουλάχιστον διπλωμάτης. Τι γίνεται όμως όταν είσαι υπναράς; Ο Λιάγκας εδώ και λίγες μέρες έχει παραδώσει δυνάμεις και πνεύμα. Η παρουσία του δεύτερου γιού στο σπίτι έχει φέρει τα πάνω κάτω στην οικογένεια που προσπαθεί να βρεί την ισορροπία της.

Και το βάρος έχει πέσει όλο πανω στη Φαίη. Αυτός είναι και ο λόγος που το τελευταίο διάστημα ο George λέει και ξαναλέει το πόσο τυχερός είναι που έχει την Φαίη σύζυγό και μάνα.
Αυτό βεβαίως μπορεί να είναι πολύ τρυφερό και γλυκό όμως η Φαίη είναι στα κάγκελα. Ειδικά δε το Σαββατοκύριακο που πέρασε η γυναίκα παίζει να κοιμήθηκε μόνο δυο ώρες.

Μαθαίνω ότι στο Λιαγκόσπιτο-ειδικά χθές-επικρατούσε μεγάλη αναστάτωση καθώς ο μεγάλος ζηλιάρης γιός… τους ζητούσε συνεχώς τον λόγο για τον πιτσιρικά και ο μικρότερος ήταν πολύ ανήσυχος… καθώς υποφέρει απο κολικούς.
Η Φαίη δεν άντεξε και κατέρρευσε. Υπομονή παιδιά. Οι πρώτες μήνες είναι οι ζόρικοι και το ξέρετε καλά!

nasosblog