HEADLINES
Loading...

Ποια είναι η κατάλληλη ώρα της ημέρας για το κάθε τι που θες να κάνεις;

Tο κάθε τι πρέπει να γίνεται στην ώρα του για να έχει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Ποιές είναι, σύμφωνα με το mentalfloss, οι σωστές ώρες μέσα στην ήμερα για να κάνεις σωστά και αποδοτικά την κάθε σου δραστηριότητα.

07.00πμ. Κάνε ένα μωρό.

Το πρωί σύμφωνα με τους επιστήμονες οι άνδρες έχουν μεγαλύτερα επίπεδα σπέρματος έτσι είναι πολύ πιο εύκολο να μείνετε έγκυος.

08.30πμ Πάρε σημαντικές αποφάσεις.

Οι έρευνες λένε πως το πρωί είναι πιο εύκολο να παίρνουμε αποφάσεις, γιατί όσο πέρνα η μέρα ενισχύεται η αναποφασιστικότητα μας .

09.30πμ. ενημέρωσε το blog σου.

Οι πιο πολλοί άνθρωποι συνηθίζουμε να ελέγχουμε το πρωί πριν φύγουμε τις αγαπημένες μας σελίδες, έτσι είναι σίγουρο πως θα έχεις αρκετά κλικ εκείνες τις ώρες.

11.00πμ. στείλε e-mail.

Αυτήν των ώρα κάνουμε συνήθως ένα μικρό διάλειμμα από την δουλειά και μπαίνουμε στα e-mail μας, αν το στείλεις τότε θα βρεθεί πάνω, πάνω στην λίστα με τα e-mail και είναι πιο βέβαιο ότι θα διαβαστεί.

13.00μμ. Δες ένα αστείο βίντεο.

Ερευνητές από το Northwestern και το Χάρβαρντ, οι οποίοι μελέτησαν 300 εκατομμύρια tweets σε διάστημα τριών ετών, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η διάθεση είναι στο χαμηλότερο σημείο της γύρω στη 13:00. Τι καλύτερο λοιπόν από το να ανεβάσεις την διάθεση σου βλέποντας ένα γατάκι να χτυπάει το κουδούνι της πόρτας η ένα μωρό πάντα να φτερνίζεται.

14.00μμ. Πάρε έναν υπνάκο.

Μέτα το φαγητό το αίμα φεύγει από τον εγκέφαλο και πάει στο στομάχι για να βοηθήσει στην χώνεψη, αυτό σε κάνει να νιώθεις κουρασμένος. Μία ώρα ύπνος είναι αυτό που χρειάζεσαι για να φορτίσεις τις μπαταριές σου και να συνεχίσεις την μέρα σου.

16.30μμ. Καθάρισε το σπίτι σου.

Αυτήν την ώρα ο συγχρονισμός των χεριών σου με τα μάτια σου είναι στα καλύτερα του, έτσι θα κάνεις το σπίτι σου να λάμπει.

17.00μμ. Κάνε γυμναστική.

Η θερμοκρασία του σώματος σου είναι πολύ υψηλή αυτήν την ώρα και αυτό σε βοηθά να ενισχύσεις την αντοχή σου και να αποφύγεις τραυματισμούς.

21.00μμ Πούλα κάτι στο e-Bay.

Σύμφωνα με τους ειδικούς του e-Bay, η καλύτερη ώρα να τελειώνεις την δημοπρασία σου είναι γύρω στις 21.00 λόγο υψηλής επισκεψιμότητας , οπότε θα έχεις τις καλύτερες προσφορές για τα είδη σου. Αν θες πάλι να χτυπήσεις κάτι φτηνά σε δημοπρασία πρέπει να περιμένεις μέχρι τις 04.00πμ.

22.00μμ Λύσε τα προβλήματα σου.

Τα δύσκολα προβλήματα απαιτούν δημιουργική σκέψη, οι μελέτες δείχνουν ότι οι άνθρωποι κάνουν πιο δημιουργικές σκέψεις, όταν είναι κουρασμένοι. Αφήνοντας το μυαλό σου να περιπλανηθεί μπορεί να σε οδηγήσει σε δημιουργικές λύσεις σε προβλήματα που φάνταζαν δύσκολα το μεσημέρι.

kamarinia.gr