HEADLINES
Loading...

Της έκανε μήνυση γιατί του έκανε άσχημα παιδιά και μετά τη…

Λένε συνήθως ότι ανάμεσα σε ζευγάρια και δη παντρεμένα, θα πρέπει να υπάρχει ειλικρίνεια γιατί... αλλιώς δουλίτσα δε γίνεται!

Για το λόγο αυτό λοιπόν, ένας Κινέζος αποφάσισε να χωρίσει και στη συνέχεια να μηνύσει την ψεύτρα σύζυγό του!

Αρχικά ο λόγος, ήταν η μοιχεία, καθώς ο εν λόγω κύριος μετά τη γέννηση της κόρης τους, πίστευε ακράδαντα ότι η σύντροφός του τον απατούσε και μάλιστα ότι το παιδί δεν ήταν καν δικό του! Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, και εδώ είναι τα πολλά γέλια, το κοριτσάκι γεννήθηκε κάπως… ασχημούτσικο, με αποτέλεσμα ο μπαμπάς του να πειστεί ότι κάτι βρωμάει στην υπόθεση! Έχοντας ο ίδιος μία αξιοπρεπή εμφάνιση, εντάξει και καλλονό δεν τον λες αλλά σε καμία περίπτωση τέρας, αλλά ούσα και η σύζυγος αρκετά εμφανίσιμη, ο Jian Feng κατηγόρησε τη γυναίκα του ότι το παιδί το έκανε με άλλον άντρα.

Το test DNA που έγινε όμως, έδειξε ότι το άσχημο κοριτσάκι ήταν όντως παιδί του, οπότε και η σύζυγος αναγκάστηκε να αποκαλύψει το μεγάλο της μυστικό: Λίγα χρόνια πριν γνωρίσει το σύζυγό της είχε κάνει πλαστικές επεμβάσεις κόστους 100,00 δολαρίων στη Νότια Κορέα!

Όπως καταλαβαίνετε, όχι μόνο το διαζύγιο μπήκε με συνοπτικές διαδικασίες μπρος, αλλά ο κύριος Feng μήνυσε τη σύζυγό του για το ψέμα της αυτό. «Παντρεύτηκα τη γυναίκα μου από έρωτα, αλλά μόλις κάναμε την πρώτη μας κόρη, άρχισαν τα προβλήματα. Το παιδί ήταν τόσο άσχημο, που σχεδόν με τρομοκρατούσε»!

Αναρωτιόμαστε αν αυτή η ιστορία είναι για γέλια ή για κλάματα…

kokoria.gr