HEADLINES
Loading...

Λούκας Γιώρκας για Έλενα Ράπτη: Δεν μπαίνω στα καλούπια που έχει επιβάλει η κοινωνία

«Η διαφορά της ηλικίας δεν παίζει κανέναν ρόλο» τόνισε ο τραγουδιστής Λόυκας Γιώρκας αναφερόμενος στη σχέση τους με την Έλενα Ράπτη.Μιλώντας στην εκπομπή «Joy» είπε πως όταν δυο άνθρωποι επικοινωνούν, μπορεί ο ένας να προσφέρει στον άλλον, μπορούν να συνυπάρχουν… δεν αποτελεί τίποτα εμπόδιο. Όπως η αγάπη. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει χάσμα ηλικιών ως προς την αγάπη.

Σημείωσε ότι είναι ασυμβίβαστος στα καλούπια που έχει επιβάλλει η κοινωνία και όταν υπάρχει αγάπη, δεν μπορεί να μπαίνει στο καλούπι που θέλει τη γυναίκα μικρότερη από τον άντρα.

Αναφορικά με τη δημοσιότητα που έχει πάρει η προσωπική του ζωή είπε ότι «βλέπω πολύ συχνά τον εαυτό μου στα περιοδικά, αλλά δεν με ενοχλεί από τη στιγμή που δεν το επιδιώκω, δεν το κυνηγώ αλλά και δεν κρύβω. Όταν περνάω καλά, δεν έχω λόγο να το κρύψω. Δεν θα μπορούσαμε με την σύντροφο μου να είμαστε συνέχεια «μη μ’ αγγίξεις».

Θεωρώ ότι χαλάει η ποιότητα της ζωής σου, προσπαθώ να ζω με ποιότητα και να είμαι ελεύθερος. Δεν με φυλακίζουν τα σχόλια», δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής.