HEADLINES
Loading...

«Εύχομαι να ήμουν ήδη νεκρή»

«Εύχομαι να ήμουν ήδη νεκρή». Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Guardian η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Lana Del Rey, συζητώντας για τους τραγουδιστές που την ενέπνευσαν πιο πολύ, την Amy Winehouse και τον Kurt Cobain και που πια δεν είναι στη ζωή.

«Δε θα ήθελα να συνεχίσω να κάνω ό, τι κάνω. Όλα (όχι μόνο να παράγω μουσική). Δεν μπορώ να εξηγήσω τι είναι ακριβώς αυτό που αισθάνομαι. Δεν θα το έλεγα αν δε το σκεφτόμουν: Αλλά θα ήμουν φοβισμένη αν ήξερα πως ο θάνατός μου πλησιάζει».

H τραγουδίστρια εκμυστηρεύτηκε στον Βρετανό δημοσιογράφο πως δεν αγαπάει τη ζωή της σαν ποπ σταρ και πως θα προτιμούσε να έχει την ηρεμία της. Η επιτυχία φαίνεται να είναι πραγματικά καταδίκη για την καλλιτέχνη: «Ήταν πάντα φρικτό για μένα από την αρχή».


Η Lana Del Rey αποκάλυψε επίσης πως το «Brooklyn Baby» ένα από τα τραγούδια του «Ultraviolence» δεύτερο άλμπουμ της ήταν να το ηχογραφήσει με τον θρυλικό Lou Reed. Η συνεργασία δεν έγινε ποτέ αφού τη ημέρα που έχει ορισθεί η ηχογράφηση στο στούντιο ήταν η μέρα που πέθανε ο τραγουδιστής του Walk On The Wild Side.

«Πήρα μια βραδινή πτήση, προσγειώθηκα στις επτά το πρωί… και δύο λεπτά αργότερα ήταν νεκρός», είπε η τραγουδίστρια…

newsbeast.gr