HEADLINES
Loading...

Ποια είναι η εκρηκτική Βραζιλιάνα που έκλεψε την παράσταση από την Τζένιφερ Λόπεζ στην έναρξη του Μουντιάλ

Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν έπαιξε μπάλα μόνη της στην έναρξη του Μουντιάλ. Μαζί της πάνω στη σκηνή βρέθηκε και μια ακόμη Λατίνα καλλονή η οποία τράβηξε τα βλέμματα όλων.

Ο λόγος για την Βραζιλιάνα Κλαούντια Λέιτε η οποία μπορεί να είναι παντελώς άγνωστη στον υπόλοιπο κόσμο, αλλά στη χώρα της είναι μια αληθινή σταρ.

Με πωλήσεις δίσκων που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο και πολλά βραβεία στο ενεργητικό της μεταξύ των οποίων το Latin Grammy Best Brazilian Contemporary Pop Album για το άλμπουμ της As Máscaras, η Λέιτε ήταν και coach στη βραζιλιάνικη εκδοχή του The Voice.

Γεννημένη στις 10 Ιουλίου του 1980 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, η Λέιτε άρχισε να τραγουδάει παιδικά τραγούδια και στη συνέχεια βρήκε δουλειά ως τραγουδίστρια σε μπαρ. Το ένα έφερε το άλλο και σήμερα συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες σταρ της Βραζιλίας. Η πρόσκληση της FIFA να εκπροσωπήσει την Εθνική Ομάδα Βραζιλίας στο Επίσημο Τραγούδι της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σίγουρα αποτελεί τον σημαντικότερο μέχρι τώρα σταθμό της καριέρας της, δίνοντάς της το εισιτήριο για διεθνή πλέον αναγνώριση. Σημειωτέον ότι έχει και ένα γιο πέντε ετών.