HEADLINES
Loading...

Μάθε γιατί ΔΕΝ κάνει την πρώτη κίνηση αυτός που σε ενδιαφέρει;

Προφανώς είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις μια νέα γνωριμία με έναν άντρα, ο οποίος και να σου κάνει το κλικ από την πρώτη ματιά και να σου δείχνει πως σε θέλει σαν τρελός, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που ο σύντροφος σου ή –wanna be boyfriend- διστάζει και εσύ δεν καταλαβαίνεις αν θέλει να σου δώσει χώρο ή απλά δεν τον νοιάζει και δεν θέλει να ασχοληθεί.

1.Ο άντρας πρέπει να είναι κυνηγός.

Δεν το εννοώ τόσο σοβαρά αλλά καμιά μας δεν θα ήθελε να μιλαέι συνέχεια πρώτη σε αυτόν που της αρέσει, να τον καλεί να βγούνε έξω και γενικά αυτός να την φτύνει και αυτή να κολλάει. Άλλωστε μην κοροιδευόμαστε, όλες μας πετάμε στα σύννεφα όταν μας ζητάει, ραντεβού, μας παίρνει τηλέφωνο και μας στέλνει μήνυμα για καληνύχτα.

2. Υπάρχει και μία κατηγορία που ντρέπεται.

Η οποία πλέον κατά τη γνώμη μου είναι πολύ μικρή και δεν πρέπει να την λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψιν. Το λέω αυτό βέβαια, συλλογιζόμενη τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα. Όσο ντροπαλός και αν είσαι ένα text messaging μπορείς να το στείλεις, μία κουβέντα μπορείς να την πεις στο fb. Tώρα αν ντρέπεται στη συνέχεια αυτό πιθανόν θα το καταλάβεις.

3. Περιμένει από εσένα να του δείξεις πως μπορεί να συνεχίσει.

Είναι ο τύπος που θέλει να είναι σίγουρος και δεν αντέχει την απόρριψη. Περιμένει να δει εσύ αν όντως ενδιαφέρεσαι και δεν σου στέλνει φοβούμενος μην φάει ‘’πόρτα’’ μία και καλή. Αν μιλήσετε μία- δύο φορές βέβαια και του δείξεις πως του αρέσεις και τον θέλεις τότε δεν έχει καμία δικαιολογία να συνεχίσει έτσι.

4. Γιατί δεν τα έχει ξεκαθαρίσει ακόμη με την πρώην του.

Κι όμως είναι πολύ σύνηθες φαινόμενο οι φρεσκοχωρισμένοι άντρες ναι μεν να μπορεί να έχουν βρει κάποια κοπέλα που να τους αρέσει αλλά αποφεύγουν να την προσεγγίσουν κυρίως για δύο λόγους. 1.Θέλουν να χωρίσουν οριστικά και αμετάκλητα με την πρώην τους για να μπορεί να προχωρήσουν ακάθεκτοι,2. Μπορεί να του αρέσεις αλλά είναι πού πιθανόν να έχει στο μυαλό του πως μετά κάθε χωρισμό έρχεται το κέφι, το φλερτ, η ελευθερία και γενικότερα ότι συνεπάγεται με τον τομέα ‘’περνώ και μόνος μου καλά’’.

5.Και φυσικά μην ξεχνάμε το ‘’Απλώς δεν σε γουστάρει’’.

Μιλάει με πολλές, ίσως δεν του κίνησες το ενδιαφέρον και γενικά είναι αλλού. Μην χαλάς τη ζαχαρένια σου αν του μιλήσεις μία, δύο φορές και δεν δεις αντίκρισμα τότε μην ασχοληθείς περισσότερο. Γενικότερα να ξέρεις πως αν ο άλλος θέλει να σου μιλήσει και στη Τανζανία να είναι θα βρει τρόπο!!!

 Πηγή : joytv.gr