HEADLINES
Loading...

Η στεναχώρια της Ελένης Μενεγάκη! «Δεν μπορώ να ανασάνω, θα πεθάνω»!

Η κατάσταση της Ελένης ολοένα και χειροτερεύει… Το παραδέχεται και η ίδια, αλλά φαίνεται ότι τα πράγματα μέρα με τη μέρα παίρνουν άσχημη τροπή.

Η Ελένη δεν είναι καλά στην υγεία της. Νιώθει πιεσμένη, αγχωμένη και κάθε φορά νιώθει την ανάγκη κάπου να ξεσπάσει. Εξάλλου, δεν έχει περάσει και λίγα και ήρθε το συμβάν με το φουσκωτό της που ήρθε να την αποτελειώσει. Ξαφνικά δέχτηκε τηλεφώνημα ότι το «Λάουρα» χάθηκε. Ένα σκάφος που ήταν το μέσο διαφυγής της από το άγχος της πόλης. Κάθε φορά που πήγαινε στα Αχλα έπαιρνε το σκάφος της και «δραπέτευε» από την σκληρή πραγματικότητα.

Η Ελένη τόσο καιρό τα μάζευε μέσα της. Από τη μία η πίεση και το στρες μία σεζόν γεμάτης εντάσεις και αγωνία και από την άλλη η απώλεια του σκάφους της ήρθαν να την αποτελειώσουν. Το Λάουρα μετά από τρεις μέρες αναζήτησης βρέθηκε νότια της Χίου, σχεδόν κατεστραμμένο. «Έσπασε ο κάβος λόγω των σφοδρών ανέμων», ήταν το πόρισμα των ειδικών και η Ελένη προσπάθησε να βρει τη δύναμη να ξεπεράσει κι αυτή την… κατάρα. Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης βρίσκεται στα όριά της και το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Η μόνη της διέξοδο από τον… ιστό που την έχει τυλίξει είναι η Άνδρος, αλλά ακόμη κι εκεί την κυνηγά η κακοτυχία. Κι αυτό φαίνεται και μέσα στο στούντιο, την ώρα της εκπομπής.

Νεύρα τσατάλια


«Δεν μπορώ να ανασάνω, θα πεθάνω» βροντοφώναξε μέσα στο πλατό και όλοι αναρωτήθηκαν τις συνέβη. Η Ελένη δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της. Είχε ιδρώσει και την ενοχλούσε αφόρητα μία μυρωδιά που ερχόταν από το βάθος του στούντιο. Συνεργάτης της, που ασχολείται με την ενότητα της μαγειρικής τηγάνιζε, αλλά η Ελένη φανερά εκνευρισμένη έγινε έξω φρενών. «Ανοίξτε καμιά πόρτα», φώναξε και τότε η Κατερίνα σηκώθηκε για να τη βοηθήσει.

Μόνο που ήταν ολοφάνερο πως η Ελένη δεν έγινε έξαλλη από τη μυρωδιά (εκείνη εκεί το έριξε), αλλά από την όλη ψυχολογική πίεση που δέχεται όλο αυτό τον καιρό. Έπρεπε κάπου να ξεσπάσει. Δεν άντεχε άλλο… Η κούραση και το άγχος τη λύγισαν!

«Έχω να φάω δέκα μέρες»


Με τη στενοχώρια που έχει η Ελένη τον τελευταίο καιρό δεν έχει βάλει μπουκιά στο στόμα της. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της κι έχοντας τον Βασίλη Καλλίδη να μαγειρεύει λουκούλλεια γεύματα, η Μενεγάκη δεν αντιστάθηκε και δοκίμασε απ’ όλα τα πιάτα και μάλιστα προέβη σε αποκάλυψη που μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. «Ξε-στενοχωρήθηκες;», τη ρώτησε ο Καλλίδης και εκείνη απάντησε: «Δέκα μέρες δεν τρώω… Μια το ένα και μια το άλλο μου έχει κοπεί η όρεξη. Και τώρα δεν πεινάω. Αλλά μου αρέσει η γεύση».

Πηγή: YES!