HEADLINES
Loading...

ΕΞΑΛΛΗ η Τζένη! «Δεν ξαναπάς μόνος σου Μύκονο!» Τι «έκαψε» τον Πέτρο;

Τελικά πουθενά δεν μπορείς να κρυφτείς! Ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε τη βόλτα του στη Μύκονο και είπε να πάει να κάνει το μπάνιο του στην Ψαρρού, για να ηρεμήσει από το άγχος της πόλης. Μόνο που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως τα περίμενε, όταν γύρισε στην Αθήνα. Για ποιον λόγο; Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους…


Ο Πέτρος κάθεται ανέμελος στην ξαπλώστρα του, έχοντας πιάσει κουβέντα με φίλους. Κι ενώ η ώρα περνάει ήρεμα, ξαφνικά μία καυτή παρουσία στέκεται δίπλα του και αρχίζει να χορεύει φορώντας ένα προκλητικό μπικiνι, με σκοπό να κερδίσει τα αντρικά βλέμματα και συγκεκριμένα του Κωστόπουλου.

Εκείνος παρακολουθώντας διακριτικά το όλο… σόου της μικρής στρέφει τη ματιά του αλλού, αλλά μάτι είναι αυτό και υπάρχει για να κοιτάει!


Βέβαια, ο Πέτρος αγνοούσε μια μικρή λεπτομέρεια, ότι στην παραλία υπήρχε κάμερα που τη συγκεκριμένη στιγμή τον κατέγραφε. Το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο και μόλις το είδε η Τζένη έγινε… κόλαση! «Δεν πρόκειται να ξαναπάς μόνο σου στη Μύκονο», του είπε φανερά εκνευρισμένη και πίσω από τις κάμερες έγινε ένας μικρός χαμός….