HEADLINES
Loading...

Οι τελευταίες συμβουλές ενός ετοιμοθάνατου άνδρα στην κορούλα του

Ραγίζει καρδιές η ιστορία του 44χρονου Ίαν Πρατ από το Γιορκσάιρ της Βρετανίας στον οποίο απομένει λιγότερο από ένας χρόνο ζωής καθώς πάσχει από μια ανίατη ασθένεια στο κεντρικό νευρικό του σύστημα.

Μέσα σε αυτό το μικρό διάστημα το οποίο του απομένει, ο Πρατ θέλει να διδάξει και να συμβουλέψει την μονάκριβη 2χρονη κορούλα του σχετικά με τα λεφτά, τα αγόρια και τη ζωή γενικότερα ενώ επειδή φοβάται ότι μπορεί να κληρονομήσει την ασθένειά του έχει παρακαλέσει τους γιατρούς να βρουν μια θεραπεία.

Ο 44χρονος άνδρας είπε στην κόρη του Τζωρτζιάνα να μην «πέσει» με το πρώτο αγόρι που θα βρεθεί στο δρόμο της γιατί μπορεί να είναι γόης. Επίσης την συμβούλεψε να ζήσει εμπειρίες, να δει πράγματα και να μην βιαστεί να παντρευτεί.

Την προειδοποιεί ακόμα πως κάποιες φορές μπορεί να πληγωθεί αλλά όταν το σωστό άτομο της «χτυπήσει» την πόρτα θα το καταλάβει.

Τέλος την προτρέπει να αγαπάει τον εαυτό της για αυτό που είναι σαν χαρακτήρας και όχι για τα λεφτά που της έχει εξασφαλίσει..

Όλες αυτές τις συμβουλές ο Ίαν τις ηχογράφησε και τις τραβάει σε βίντεο προκειμένου να μπορεί να τις ακούει η κόρη του όσο μεγαλώνει και να μην τον ξεχάσει ποτέ.