HEADLINES
Loading...

Μετά τον Χέφνερ το χάος – Τις έδιωξε από τη βίλα κι έγιναν…. υπέρβαρες!

Το 2008 έφεραν τα πάνω κάτω στην έπαυλη του Playboy και τη ζωή του ιδρυτή του δημοφιλούς αντρικού περιοδικού, Χιου Χέφνερ, ανεβάζοντας κατακόρυφα τα νούμερα τηλεθέασης και τη… διάθεση του γηραιού «αρραβωνιαστικού» τους.

5 χρόνια μετά οι 25χρονες δίδυμες αδερφές Κριστίνα και Καρίσα Σάνον, που απασχόλησαν έντονα τα τάμπλοιντ ως 2 εκ των τριών αγαπημένων του Χέφνερ, πρωταγωνίστησαν σε δικά τους ριάλιτι σόου αλλά και στην ταινία «Somewhere» της Σοφία Κόπολα, μεταμορφώθηκαν από λαγουδάκια σε… Hello κήτη.

Παρέα με δύο σακούλες από γνωστή αλυσίδα φαστφούντ δεν απόλαυσαν μόνο τα νερά του Ειρηνικού στην παραλία Πασίφικ Πάλισειντς της Καλιφόρνια, αλλά και δίπλα μπέργκερ με τηγανιτές πατάτες, σχεδόν όσα και τα κιλά που ‘χουν πάρει αυτά τα χρόνια που βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα.

Μάλιστα, ταΐζοντας η μία την άλλη, οι αδερφές-λάτρεις του οξυζενέ τράβηξαν όλα τα βλέμματα, όχι απαραίτητα για τους σωστούς λόγους.

Αγαπάμε τα κορίτσια με καμπύλες, αλλά κάποιες πρέπει να προσέχουν τα… ψωμάκια. Δύσκολη η καλογερική, αλλά ακόμη πιο δύσκολη η ζωή μετά τον Mr. Playboy!








Πηγή: KoolNews.gr