HEADLINES
Loading...

Ο Αντόνιο Μπαντέρας βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της Σάρον Στόουν

Πριν ακόμη στεγνώσει το μελάνι από τις υπογραφές στα χαρτιά του διαζυγίου, ο Αντόνιο Μπαντέρας φέρεται να αντικατέστησε ήδη την πρώην σύζυγό του, Μέλανι Γκρίφιθ, με μια εκρηκτική ξανθιά του Χόλιγουντ.

Ο φρεσκοχωρισμένος ηθοποιός, σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό Grazia, βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της Σάρον Στόουν. Το δημοσίευμα επικαλείται πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού που θέλει να κρατήσει προς το παρόν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Αντόνιο και Σάρον είναι πολλά χρόνια φίλοι. Πάντοτε υπήρχε έντονο φλερτ ανάμεσά τους, αλλά σήμερα είναι πιο κοντά από ποτέ. Μέχρι στιγμής, όλα κυλούν χαλαρά στη σχέση τους και κρατούν χαμηλούς τόνους για σεβασμό προς τη Μέλανι. Χωρίς αμφιβολία όμως, η σπίθα ανάμεσά τους έχει ανάψει για τα καλά».

Οι φήμες έβγαλαν την Στόουν από τα ρούχα της. Έξαλλη η 56χρονη ηθοποιός διαψεύδει τα περί σχέσης της με τον Μπαντέρας και τονίζει ότι τα σχετικά δημοσιεύματα είναι ψευδή, προσβλητικά και αβάσιμα. «Ο Αντόνιο είναι σαν αδερφός μου και η Μέλανι με έχει στηρίξει σε κάθε γέννα των τριών παιδιών μου. Και οι δύο είναι οικογένειά μου. Ο Αντόνιο είναι ένας θαυμάσιος άνδρας, ένας υπέροχος χορευτής και παλιός μου γνώριμος. Δεν θα πάω διακοπές μαζί του και λυπάμαι πολύ που πήρε διαζύγιο».

Σύμφωνα πάντως με το Grazia, η Γκρίφιθ έχει μάθει για το ειδύλλιο, αλλά κατανοεί ότι και εκείνη και ο πρώην σύζυγός της πρέπει να προχωρήσουν μπροστά στη ζωή τους.