HEADLINES
Loading...

ΗΠΑ: Αγοράκι προσπαθεί να σώσει τη μητέρα του από βίαιη επίθεση! (Βίντεο)

Επίθεση πρωτοφανούς σκαιότητας σε μία μητέρα, μπροστά στα τρομαγμένα μάτια των παιδιών της, κατέγραψε κάμερα κινητού τηλεφώνου στην Αμερική!

Το βίντεο, μάλιστα, που κάνει το γύρο του διαδικτύου έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση, λόγω των προσπαθειών που κάνει ο μικρός γιος του θύματος, προκειμένου να κατευνάσει το μένος της μεγαλόσωμης γυναίκας που επιτίθεται στη μητέρα του.

Η δράστρια, στο πρόσωπο της οποίας αναγνωρίστηκε η 25χρονη Latia Harris, πλησιάζει την 27χρονη γυναίκα σε ένα πάρκο στο Σαλέμ της Μασαχουσέτης, ενώ αφού την πετάει στο έδαφος, τη χτυπά αλύπητα στο πρόσωπο!

Την ίδια ώρα, μπορεί κανείς να ακούσει το γοερό κλάμα του 2χρονου γιου της, ο οποίος φωνάζει «μαμά» και κλωτσά με όση δύναμη διαθέτει τη γυναίκα, προσπαθώντας να τη σταματήσει. Αυτή ωστόσο όχι μόνο δε φαίνεται να πτοείται, αλλά απειλεί τον μικρό!

«Σήκω πάνω και μάζεψέ το πριν το κλωτσήσω και αυτό στη μούρη», λέει στη μητέρα του!

Αξιωματούχος της τοπικής αστυνομίας ανέφερε ότι η γυναίκα, η οποία εργάζεται σε γνωστή αλυσίδα fast food, κατηγόρησε το θύμα ότι «διαδίδει φήμες γι' αυτήν στο μάνατζέρ της».

«Είναι αηδιαστικό να παρακολουθείς το βίντεο. Υπάρχει μια ηθική και κοινωνική κατάρρευση στην κοινωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το περιστατικό γίνεται ακόμα πιο τραγικό, καθώς οι παρευρισκόμενοι δεν έκαναν τίποτα για να το αποτρέψουν. Αρκέστηκαν μόνο στην καταγραφή του…