HEADLINES
Loading...

«Ανάρπαστη» η φωτογραφία του σeξι συλληφθέντα

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να τραβήξει κάποιος την προσοχή του αντίθετου φύλου. Ο 30χρονος Τζέρεμι Μικς διάλεξε έναν, αυτόν του «κακού παιδιού». Η εμφάνιση του τού έδωσε επιπλέον… πόντους όμως και έγινε «χαμός» στο γυναικείο κοινό στο facebook.

Για να καταλάβετε, ο νεαρός συνελήφθη από την αστυνομία της Καλιφόρνια κατηγορούμενος για οπλοκατοχή και συμμετοχή σε συμμορία. Μόλις το αστυνομικό τμήμα του Στόκτον έδωσε στη δημοσιότητα – και δη στο facebook και συγκεκριμένα στο προφίλ του Τμήματος- τη φωτογραφία του γοητευτικού άνδρα, άρχισαν τα απανωτά likes. Μάλιστα, μέχρι και πριν από λίγο είχαν φτάσει τα 38.406. Τα σχόλια ήταν 12.268 και οι κοινοποιήσεις 4.093.

«Λατρεύω τα μπλε μάτια του», «Θα μπορούσε να γίνει ηθοποιός, μοντέλο. Πόσο κακές αποφάσεις έχει πάρει...», «Μαμά, ερωτεύτηκα έναν εγκληματία», «Θα γίνω η Μπόνι του, ας γίνει ο Κλάιντ μου…», αναφέρουν ενδεικτικά μερικά από τα σχόλια, η πλειοψηφία των οποίων τον χαρακτηρίζει «σeξι». Βέβαια, υπάρχουν και σχόλια ανδρών, οι οποίοι δε συμμερίζονται τον ενθουσιασμό των γυναικών για τη γοητεία του Μικς.