HEADLINES
Loading...

Αυτός είναι ο πιο... ανόητος facebooκάκιας ληστής του κόσμου!

O 26χρονος Νίκολας Γουίγκ κερδίζει τον τίτλο του πιο επικού FAIL που έχει κάνει κακοποιός στο Facebook

Ένας κάτοικος της Μινεσότα επέστρεψε στο σπίτι του, βρήκε την πόρτα του ξεκλείδωτη, χρήματα και άλλα αντικείμενα να λείπουν έλειπαν, ενώ στην οθόνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή του φιγουράριζε... το προφίλ του διαρρήκτη στο Facebook.

Ο 26χρονος Νικόλας Γουίγκ, που κατηγορείται για την ληστεία, άφησε επίσης το βρεγμένο τζην του, τα παπούτσια του και τη ζωνή του, όλα πεταμένα στο πάτωμα δίπλα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

«Είναι η πρώτη υπόθεση, κατά την οποία η Εισαγγελία διώκει φερόμενο ως ληστή, ο οποίος άφησε ανοικτό το προφίλ του στο Facebook» δήλωσε εκπρόσωπος της Εισαγγελίας.

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατατέθηκε, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε ότι βρήκε το σπίτι του αναστατωμένο, την μπροστινή πόρτα ξεκλείδωτη, καθώς και το προφίλ του «Νικ Νταμπ» στο Facebook ανοικτό.

Επίσης, έλειπαν μετρητά, καρνέ επιταγών, πιστωτικές κάρτες, κλειδιά και ένα ρολόι.

Όμως η ατυχία – ή η αφηρημάδα- του ληστή συνεχίζεται. Την ίδια ημέρα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είδε στο δρόμο και αναγνώρισε από την φωτογραφία στο Facebook τον δράστη, κάλεσε την αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε και στην σωματική έρευνα ανακάλυψε ότι φορούσε το ρολόι του θύματος.

Τελικά, ο Γουίγκ παραδέχτηκε ότι διέρρηξε το σπίτι, άφησε τα βρεγμένα από τη βροχή ρούχα του στο πάτωμα, πήρε άλλα στεγνά, μπήκε για λίγο στο Facebook, πήρε τα κλεμμένα αντικείμενα, κι έφυγε.