HEADLINES
Loading...

Ολα όσα έγιναν στο φινάλε του Game of Thrones 4: Ιντριγκες, δολοφονίες, σeξ και αιμομιξiα

Το τελευταίο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν ήταν, ως τώρα, το πιο συναρπαστικό, συγκινητικό και γεμάτο θάνατο. Στα 66 λεπτά του επεισοδίου η σειρά κατάφερε (σε γενικές γραμμές) να κάνει μια περίληψη όλων των χαρακτήρων. Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές του φαντασμαγορικού φινάλε της πετυχημένης σειράς.

Η στιγμή της αιμομιξίας

Το να φιλάει η Σέρσει τον Τζέιμι ήταν αρκετά δύσκολο να το δει κανείς, αλλά ευτυχώς κράτησε πολύ λίγο και ήταν ελάσσονος σημασίας. Κυρίως, ευχαριστούμε που δεν το είδαμε όλο.


Η στιγμή του Χόντορ

Μόλις οι Μπράν, Χόντορ, Τζότζεν, Μιρα και Σάμερ έφτασαν στο κόκκινο δέντρο, όλα έμοιαζαν ότι θα πάνε καλά. Θυμηθείτε όμως τι βλέπουμε. Τα πράγματα ξέφυγαν πολύ γρήγορα, με σκελετούς (νέα προσθήκη στη σειρά) να πετάγονται από το χιόνι και να επιτίθενται στην παρέα. Ο Χόντορ είχε άλλη μια ευκαιρία να λάμψει και να σώσει την κατάσταση (στην πραγματικότητα ήταν ο Μπραν, αλλά και ο Χόντορ αξίζει ένα μπράβο).


Η Καλύτερη Μάχη Ένας Προς Ενα στη σειρά

Ναι, ήταν μακράν η καλύτερη στιγμή μάχης που έχω δει. Κυρίως,, συναισθηματικής έντασης. Βλέποντας δύο από τους καλύτερους μαχητές της σειράς να πολεμούν μέχρι θανάτου, χωρίς να μπορεί κανείς να προβλέψει ποιος θα υπερισχύσει (κυρίως μετά την ανατροπή του 7ου επεισοδίου) ήταν πολύ αγχωτικό. Για λίγο, φάνηκε ότι θα ήταν το τελευταίο επεισόδιο της Μπριένν, όμως η γυναικεία δύναμη τελικά νίκησε. Θα μας λείψεις, Κλεγκέϊν.


Η Στιγμή Του Σπαραγμού

Τι χειρότερο από το να σε ρεζιλέψει δημόσια ο έρωτας της ζωής σου καταδικάζοντας σε ταυτόχρονα σε θάνατο; Το να τη βρεις στο δωμάτιο του πατέρα σου- τον ίδιο πατέρα που σε μισεί και θέλει να σε δει νεκρό. Κάτι αρκετά φρικτό να ζήσει κανείς και δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον Τύριον για την αντίδρασή του: είχε τη χειρότερη σεζόν από όλους. Ποιος δε θα σκότωνε στη θέση του τη Σάε με τα γυμνά του χέρια;


Και η Στιγμή που Όλοι Περιμέναμε

Τι υπέροχος τρόπος να πάρει κανείς εκδίκηση από έναν πατέρα τόσο σκληρό και κακό. Θάνατος στην τουαλέτα με 2 βέλη στην καρδιά. Τάιγουιν, όποιος δεν ευχαριστήθηκε το θάνατο σου δεν είναι αληθινός φαν του Game of Thrones.


Κάποιες τελευταίες σκέψεις:

-Η σκηνή που ο Στάνις σώζει την κατάσταση στην αρχή του επεισοδίου ήταν πανέμορφη και τέλεια γυρισμένη. Επίσης, ήταν η τέλεια έκβαση της μάχης.

-Τι είδους περίεργα πράγματα συμβαίνουν με το Βουνό; Θα ξυπνήσει;

-Η σκηνή Σέρσει και Τάιγουιν ήταν σίγουρα η καλύτερη στιγμή της Αντιβασσίλισας.

-Καλίσι, τι γίνεται με τους δράκους σου;

-Τί είναι τα Παιδιά; Θέλουμε να μάθουμε ΤΩΡΑ!!

-Η Άρυα ξεκινάει το ταξίδι της στο Μπράαβος. Πολύ καλό!

Κυρίες και Κύριοι, Valar Morghulis!!