HEADLINES
Loading...

Η Kerry Washington νιώθει ευλογημένη που έγινε μητέρα

Η Kerry Washington άνοιξε την καρδιά της για πρώτη φορά όσον αφορά τη μητρότητα, στην πρώτη της συνέντευξη από τότε που γέννησε την κόρη της, Isabelle Amarachi Asomugha.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στους New York Times στις 10 Ιουνίου, η πρωταγωνίστρια του Scandal δέχτηκε ερωτήσεις από τους φαν της στο twitter και μία συγκεκριμένη ερώτηση έκανε την 37χρονη ηθοποιό να ανοίξει την ψυχή της.

Ένας φαν ρώτησε “Τώρα που είσαι μητέρα θα είναι γλυκόπικρη η επιστροφή σου στη δουλειά;”

Η Washington, που έδειχνε πολύ όμορφη και ήρεμη, απάντησε “Ξέρετε ότι δε μιλάω γι’ αυτά. Νιώθω πραγματικά ευλογημένη” και συνέχισε “Θα πω ότι νιώθω πραγματικά πολύ ευλογημένη. Ζω μια κατάσταση όπου εκπληκτικά όνειρα πραγματοποιούνται στην προσωπική και επαγγελματική μου ζωή”

Η Washington έσπασε για πρώτη φορά τη σιωπή της, μετά τη γέννηση της κόρης της στις 21 Απριλίου, με μία ανάρτηση στο twitter στη Γιορτή της Μητέρας.

“Λοιπόν, ακόμα δε θέλω να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή εδώ” έγραψε η νέα μανούλα σχεδόν ένα μήνα μετά τη γέννα “Αλλά, βλέποντας τα μηνύματά σας, νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη! ΧΟ #HappyMothersDay”.