HEADLINES
Loading...

Απολαύστε τη Rihanna ντυμένη

Η πρόκληση είναι στο αίμα της και κάθε της εμφάνιση καταφέρνει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Ο λόγος για την Rihanna η οποία είπε να κάνει τη διαφορά αυτή τη φορά και να εμφανιστεί... ντυμένη.

Η RiRi εμφανίστηκε στο Παρίσι με ένα δερμάτινο σύνολο που άφηνε ακάλυπτα μόνο τα πόδια της. Η εκκεντρική τραγουδίστρια παρουσίασε μια συλλογή από μπλουζάκια με το πρόσωπό της, τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένο αριθμό. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό της ίδρυμα Clara Lionel.

«Η πιο επείγουσα ενέργεια είναι να ολοκληρώσουμε τη συγκέντρωση εξοπλισμού μιας κλινικής στα Barbados όπου νοσηλεύονται ασθενείς με καρκίνο» δήλωσε η τραγουδίστρια, που κατάγεται από το νησί αυτό της Καραϊβικής.

Για την προώθηση της συλλογής της αυτής, το αστέρι της ποπ μουσικής συνεργάστηκε με τον όμιλο Hard Rock International ο οποίος και της παρέδωσε, σήμερα, μια επιταγή 147.000 ευρώ (200.000 δολαρίων) για το ίδρυμά της.

«Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για καλό σκοπό. Δεν έχουμε ποτέ αρκετά για τους σκοπούς που αξίζουν» δήλωσε η τραγουδίστρια.